Tudtad, hogy Dallos Bogi és Fluor Tomi jártak? Ennyi ideig voltak együtt

Dallos Bogi és Fluor Tomi még 2014-ben jártak egymással.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi és Puskás Peti az ország egyik fiatal álompárjának számít. Nyolc évvel ezelőtt találkoztak először egy szakmai rendezvényen, de csak tavaly, az X-Faktor forgatási munkálatai alatt ismerték meg jobban egymást, és szerettek egymásba. 

A 35 éves énekes és a 12 évvel fiatalabb énekesnő 2020. október 6-án ünnepelte az első évfordulót. 

Dallos Bogi és Fluor Tomi jártak

A sztárpár csak idén szeptemberben beszélt arról először, hogy jöttek össze, addig óvták a magánéletüket. Az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpáros műsorában sok olyan információ derült ki róluk, amiket eddig még nem tudtunk, vagy már régen elfelejtettünk. 

Például az, hogy Dallos Bogi egy másik híres zenésszel, Fluor Tomival is járt, de csak egy hónapig. "Járt a Fluorral a csajod, tényleg?" - lepődött meg a kérdésen és a válaszon a reality vetélkedő műsorvezetője, Sebestyén Balázs. 

- Jó, de csak kézen fogva jártunk. Esküszöm, Balázs! - reagálta erre Dallos Bogi. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dallos Bogi és Fluor 2014-ben jártak egymással. A 23 éves énekesnő ekkor robbant be az év elején A Dal 2014-ben a We All című számmal, ami az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóműsorában a második helyen végzett. Júniusban a Fonogram-díjkiosztó után valaki levideózta, amint csókolóznak. Fluor ezután szűkszavúan megerősítette, hogy együtt van tíz évvel fiatal kolléganőjével. A románc nem tartott sokáig. 

- Bogival nagyon jól alakultak a dolgok csomó ideig, aztán egyszerűen rájöttünk, hogy nem tudunk működni mégsem. Imádom őt a mai napig, és nagyon jól megvagyunk, mint barátok, de sajnos nem tudtuk együtt folytatni - árulta el az énekes a Reflektor riporterének.

dallos-bogi
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A Nyerő Párosban Sebestyén Balázs azon is meglepődött, hogy arra a kérdésre, hány egyéjszakás kalandja volt Boginak, Puskás Peti azt a helyes választ adta, hogy egy sem. 

- Nem volt egyéjszakás kalandod? - ámult a 43 éves tévés. 

dallos-bogi-sebestyen-balazs2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Nem, de ez most jól jön, nem? - kérdezett vissza Dallos Bogi. 

Dallos Bogi és Puskás Peti otthona

A fiatal sztárpár az összeköltözésre már első hivatalos randijuk előtt sort kerített, mivel egy stábbuli után aludtak először együtt az énekesnő lakásában, és azóta is együtt élnek. Mindennapjaikat a legnagyobb összhang jellemzi, az sem vita tárgya, hogyan rendezzék be a szerelmi fészket, ugyanis nagyon hasonló a stílusuk.

Ezt is szeretjük