A magyar énekes szakított 10 évvel fiatalabb kolléganőjével

Csak pár hónapig jártak

Szakított Fluor Tomi és a nála tíz évvel fiatalabb énekesnő, Bogi.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pár hónap után szakított egymással Fluor Tomi és a nála tíz évvel fiatalabb énekesnő, Bogi. A 27 éves énekes a Sziget Fesztiválon már egyedül bulizott.

- Bogival nagyon jól alakultak a dolgok csomó ideig, aztán egyszerűen rájöttünk, hogy nem tudunk működni mégsem. Imádom őt a mai napig, és nagyon jól megvagyunk mint barátok, de sajnos nem tudtuk együtt folytatni - árulta el a Reflektor riporterének.

A 17 éves Bogi, vagyis Dallos-Nyers Boglárka az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában, az M1 A Dal című műsorában vált ismertté, ahol bekerül a február 22-i döntőbe. A kulisszák mögött készült fotók alapján már akkor megtalálták a közös hangot Fluorral.

2014. február 22-én
A Dal döntőjében

A párt június 1-jén aztán a Fonogram-díjkiosztó után valaki csókolózáson kapta egy padon, és mindezt le is videózta. Pár nap múlva az énekes is megerősítette, hogy együtt van fiatal kolléganőjével, ám részleteket nem volt hajlandó elárulni.

Fotó: Facebook/Fluor Tomi, Bogi, MTVA/Nagy Zoltán

A Megasztár szerelmespárja 9 év után ment szét

Képeken nyolc elfeledett tehetségkutatós szerelmespár. Emlékszel még rájuk? Nem? Kattintsd végig a képeket!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük