Máris keményen osztják Kállay-Saunders Andrást! Ezért savazzák A Dal győztesét
Kállay-Saunders András képviseli hazánkat az Eurovízión.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig hirdették ki A Dal című műsor győztesének nevét, Kállay-Saunders Andrást máris sokan kritizálni kezdték a műsor Facebook-oldalán.

Akármit is írnak a hozzászólók, a Running című számmal a 29 éves énekes képviseli májusban Magyarországot a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában.

Kállay-Saunders a győztes

A Dal tegnap esti döntőjében Király Viktor, Bogi, a New Level Empire, a Depresszió, Kállay-Saunders András, a Fool Moon, Pál Dénes és a Honey Beast volt az a nyolc előadó, akik a továbbjutásért küzdöttek.

A zsűritagok nem győzték hangoztatni, szerintük bármelyik fellépő van olyan jó, hogy megállná a helyét Dániában, most már szinte csak a szubjektív vélemények befolyásolják a döntésüket. Miután mind a nyolc döntőbe jutott dal elhangzott, az ítészek, 4, 6, 8 és 10 ponttal jutalmazhatták az általuk legjobbnak tartott négy fellépőt. A nézők közülük választhatták ki az általuk legjobbnak ítélt versenyzőt.

Rúzsa Magditól Pál Dénes 4, Bogi 6, a Fool Moon 8, Kállay-Saunders András 10 pontot kapott. Csiszár Jenő Kállay-Saunders Andrásnak 4, Király Viktornak 6, a New Level Empire-nak 8, Boginak 10 pontot adott. Kovács Katitól a New Level Empire 4, Király Viktor 6, Kállay-Saunders András 8, a Fool Moon 10 pontot kapott. Rákay Philip a Fool Moon produkcióját 4, Király Viktorét 6, Kállay-Saunders Andrásét 8, Bogiét 10 pontra értékelte.

Máris kritizálják a Facebookon

Király Viktor 18, a Fool Moon 22, Bogi 26, Kállay-Saunders András 30 ponttal került a legjobb négy közé, akik közül végül az utóbbira küldték a nézők a legtöbb szavazatot, így ő képviseli hazánkat az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon. Kállay-Saunders már tavaly és tavalyelőtt is szerepelt a versenyzők között, harmadszorra sikerült a befutónak lennie.

Alig hirdették ki az eredményt, a műsor közösségi oldalára máris több száz komment érkezett, melyekben savazzák is a győztest. Van, aki viccesen csak annyit írt, hogy legalább jövőre már nem indul, míg mások keményebbek. 

Van, aki szerint az énekes nem is magyar, magyarul sem beszél hibátlanul, ezért nem őt kellene kiküldeni, mások a 2013 májusában megesett, súlyos testi sértéssel végződött verekedési ügye miatt nem látják szívesen győztesként.

"Szép mondhatom... verekszik,közben erőszakról énekel,kicsit ellentmondásos,és végül őt küldik ki??????" - írja az egyik kommentelő.

Persze számos védelmezője akad, nem véletlenül kapta a legtöbb szavazatot, de még azok közül is sokan a védelmükbe vették, akik nem az ő nevére küldték az sms-t.

"Egyrészt nem örülök neki, mert még csak nem is beszéli rendesen a magyart és számomra nem szimpatikus, de ennek ellenére támogatni fogom, mert hazánkat fogja képviselni, és a dalnak komoly lényege van, ami sajnos nagyon súlyos probléma nemcsak itthon, de a nagyvilágban is." - olvasható egy védelmező hozzászólásban.

A vitára egy rövid hozzászólással tehetnénk pontot: "Én Bogira szavaztam, de sebaj, hajrá Bandi!"

Fotó: MTVA/Nagy Zoltán, Gálos Mihály Samu

Ezt is szeretjük