Vége a találgatásoknak! Szakított egymással az RTL Klub két műsorvezetője
Istenes Bence kimondta, hogy szakítottak Csobot Adéllal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata jó darabig szolgáltatott témát a bulvársajtónak, de az RTL Klub műsorvezetője egy a Terefere rejtvénymagazinnak adott rövid interjújában kimondta, már nem alkotnak egy párt a fiatal énekesnővel, aki az After X illetve a BeleValóVilág című műsort is vezette a kereskedelmi csatornánál.

"Adél nagyon fontos ember az életemben, de már nem alkotunk egy párt." - nyilatkozta. Július végén azzal lepte meg rajongóit, hogy elárulta: Kovács Fruzsina volt eddigi élete legnagyobb szerelme, akivel egy darabig nem tartották a kapcsolatot, de utána jó barátok lettek. Csobot Adéllal ez még nincs így, egyelőre nem akar róla tudni, kivel jár a 20 éves lány.

A 27 éves Istenes Bence és Csobot Adél a 2012-es X-Faktorban ismerkedtek meg egymással. Már akkor azt pletykálták, összejött a műsorvezető és a csinos versenyző, de csak 2013 januárjában vállalták fel, hogy járnak. November elején aztán bejelentették, szakítottak, a tehetségkutató döntőjéről viszont együtt látták távozni őket, és az idei évben még májusban is arról pletykáltak, nincs lezárva teljesen kapcsolatuk.

Fotó: CoolTV Sajtóklub

Kollégájáért hagyta el férjét a magyar színésznő

Emlékszel még, kik alkottak irigyelt párokat a magyar sztárvilágban? Képeken 8 hazai híresség, akik egykor szerelmesek voltak egymásba.

Ezt is szeretjük