Czutor Zoli felesége ezért esett ki A Konyhafőnökből: Zsanett a reggeli műsorban szólalt meg
Czutor Zsanett A Konyhafőnökben a középdöntő első hetének végén esett ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Czutor-Kilián Zsanettet 2020 őszén, a Nyerő Páros negyedik évadában ismerte meg az ország, idén tavasszal viszont már férje, Czutor Zoli nélkül szerepelt az RTL Klub képernyőjén. 

A Konyhafőnök 2021. május 3-án elstartolt nyolcadik évada volt az első szóló tévés szereplése. Az utolsó kötényszerző napon Rácz Jenő a csatorna sztárpáros vetélkedőjére hivatkozva nem adott kötényt Zsaninak, mert szerinte a műsorbeli ismeretségük miatt nem lett volna etikus, ha beválogatja a csapatába, inkább Sárközi Ákosnak ajánlotta, aki a nyakába is akasztotta a piros kötényt.   

Czutor Zsanett ezért esett ki A Konyhafőnökből

Czutor Zsanett a kommentelőktől kapott hideget-meleget. A Life TV Ébredj velünk című műsorában azt mondta, tudatosan nem olvas kommenteket, mert a Nyerő Páros idején is inkább őt szapulták, mint a férjét. Azt is megindokolta, miért jelentkezett a civil szereplők közé A Konyhafőnökbe: szerinte nem tett le még semmi olyat az asztalra, amivel joga lenne a főzős vetélkedő VIP verziójában szerepelni. 

czutor-zsanett
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

- A párosunkból Zoli az ismertebb, aki azt gondolom, le is tett az asztalra sok mindent. Úgymond az ő kis utánfutó kocsija vagyok, akit már ismernek a nézők, de még mindig abszolút egy civil embernek tartom magam. A VIP-ban is biztos megkaptam volna a kritikát, ott azt mondták volna, ki vagyok én, hogy itt szerepelek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Czutor Zsanett a középdöntő első hetének végén esett ki, Sárközi Ákos azt mondta neki a halétel tálalásakor, hogy a köretekre jobban rá kell feküdnie, mert nem középdöntős szintet nyújt, amikor pedig a buggyantott tojás mellé kirántott egy főtt tojást, Rácz Jenő jegyezte meg, hogy ezt egyáltalán nem tartotta kreatív ötletnek. A versenyző elismerte, nem állt ugyanazon a szinten, mint a többiek. 

czutor-zsanett konyhafonok
Fotó: RTL Klub

- Láttam, milyen tányérokkal mennek ki a többiek, és nem tartottam volna fairnek, hogy menjek tovább, mert sokkal ügyesebbek voltak a többiek. Tényleg örülök, hogy azon a ponton estem ki, és nem vettem el másoktól sem a lehetőséget. 

Wossala Rozina haja

Wossala Rozinát a nézők a 2014-es A Konyhafőnökben ismerhették meg, amelyben a második helyen végzett, egy évvel később pedig megnyitotta saját éttermét. Azóta nemcsak az alakja változott meg, hanem a frizurája is, tavaly óta egyre hosszabb hajjal látjuk. Képes összeállításunkban megnézheted a látványos változást. 

Ezt is szeretjük