A TV2 sztárja nyilvánosság elé állt függőségével - Kollégái így reagáltak

Curtis beismerte, hogy beteg, és egy rehabilitációs központ segítségére van szüksége.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Curtis ma a Facebook- és az Instagram-oldalán egy-egy posztban elismerte, hogy olyan betegséggel küzd, amit egyedül nem tud legyőzni, ezért bevonul egy rehabilitációs központba. 

A rapper azt is megírta az üzenetében, hogy mindenkitől bocsánatot kér, és, hogy szereti Majkát, akinek mindenben igaza volt. 

A januári fellépéseit lemondja, és ígéri, a rajongói hamarosan a régi Curtist kapják vissza. 

Majka és Curtis tavaly augusztusban rúgták össze a port, miután előbbi a Szegedi Ifjúsági Napok színpadán, majd a közösségi oldalán is bejelentette: elválnak az útjaik, mert betolakodott közéjük egy harmadik barát, a kábítószer.

A bejegyzés szerint két hónapja, egy utolsó pillanatban lemondott koncert után Curtis ultimátumot kapott, de az nem használt, és a szegedi fellépés is majdnem elmaradt, Majka egyedül állt színpadra.

Curtis októberben nem jelent meg a TV2-n futó Csak show és más semmi egyik próbáján, heti partnere, Köllő Babett hiába várt rá. Telefonja ki volt kapcsolva, sehogy sem érték el. A csatorna a szerződése értelmében kötbér megfizetésére kötelezte.

Curtis körül decemberben azért állt a bál, mert nem ment el egy jótékonysági fellépésre, és a szervezőket sem értesítette, de a zenész tagadta a vádakat. December végén betegségre hivatkozva másfél órával a meghirdetett időpont előtt visszamondta egy miskolci fellépését, az elmúlt hétvégén pedig egy szlovákiai szórakozóhelyen kellett volna megjelennie, de nem így tett. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Én is szeretlek testvérem! Sok sikert♥️♥️🙏🏾

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

A posztja után Majka és a Csak show és más semmi című műsorban szereplők is sok szerencsét kívántak Curtisnek. 

Tatár Csilla, a Csak show és más semmi egyik szereplője is drukkol, hogy Curtis kilábaljon a gödörből. 

Balázs Andi, a show-műsor egyik zsűritagja is támogatásáról biztosította a zenészt. 

A TV2 műsorvezetője, Till Attila sok erőt kíván az újjászületéshez. 

Balhét csapott az RTL Klub sorozatának főszereplője, miután kiírták - 2018 botrányai a hazai sztárvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük