Vajna Timi túltolta a luxus rongyrázást - Már politikusoknál is kiverte a biztosítékot

Vajna Timi magángéppel utaztatta beteg cicáját Amerikába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea sokszor magára haragította már az embereket, amikor luxusutazásairól, méregdrága ruháiról, ékszereiről vagy kocsijáról posztolt fotót. Andy Vajna felesége hétvégi Instagram-posztjával azonban túlment minden határon. Azt írta, nagyon hálás a férjének, hogy születésnapi ajándékként megengedte, hogy beteg cicáját magángéppel vigye Amerikába. A poszt szövegét azóta törölte, ami nem is csoda, hiszen ezúttal politikusoknál is kiverte a biztosítékot. 

"I brought my cat with me to los angeles (magyarul: magammal hoztam a cicámat Los Angelesbe) A mosoly mögött sok sírás van. Tegnap, miután landoltam, egyszerűen képtelen voltam aludni hajnali 2-től és aggódtam, hogy mi lesz a macskámmal, miután a cicámat megműtötték és most tudtam meg, hogy nem túl jók a mostani véreredményei. Minél többet szeretnék vele lenni. Folyamatosan járunk orvosokhoz. Amerikában is viszem hétfőn, hátha itt vannak új módszerek. Annyira köszönöm a férjemnek, hogy magangéppel jöhettem, soha nem szoktam, csak akkor, ha vele utazom. Ezt kértem a szülinapomra, hogy el tudjam hozni a cicámat, mert most nem lehet elkábítani az utazáshoz" - írta a posztban, melynek szövegét mostanra törölte. 

vajna-timi-cica-magangep
Fotó: Instagram/Vajna Tímea

A posztja hamar körbejárt a Facebookon is. Sok kommentelő nemcsak a magángéppel röpködést tette szóvá, és nemcsak azt, hogy Gucci-pulóvert visel. Többen írták, hogy, míg itthon rengeteg embernek nem jár rendes egészségügyi ellátás, addig Vajna Tímea megteheti, hogy a cicáját is Amerikába hordja orvoshoz. 

A luxusfeleség rongyrázása már a politikusok szemét is szúrja. Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó Facebook-posztban kritizálta Vajnánét - írja a 168ora.hu

"Addig, míg 30 ezer ember hal meg évente, csak azért, mert nem kap megfelelő egészségügyi ellátást, míg magyar emberek milliói rettegnek, hogy mi lesz velük, ha kórházba kerülnek, míg fél millió ember napi szinten nem kaphat háziorvosi ellátást, addig csak annyit tudok ide írni: - Maradj is ott Timi! Van elég sajátlábon álló ingyenélő ebben az országban! Legalább eggyel kevesebb lesz!" - zárta velősen sorait a politikus. 

Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő sem tartotta magában a véleményét - olvasható ugyancsak a 168ora.hu oldalon.

Az LMP állatorvosi diplomával rendelkező volt társelnöke azt írta, szerinte felesleges volt Vajna Timi veseproblémákkal küzdő macskáját, Chanelt Amerikába vinni gyógykezelésre, állatorvosként nem tudja elképzelni, hogy ez a macska olyan kezelést kaphatott volna, melyet Magyarországon ne kaphatott volna meg.

Ezt is szeretjük