Titokban készült leleplező videó Vajna Timi és Andy hálószobájában
Vajna Timi leleplező videót készített a férjéről a hálószobájukban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Andy Vajna többször hangoztatta, hogy egyrészt azért működik olyan jól a házassága, mert a 38 év korkülönbséget nem érzi, a felesége ugyanis nem érezteti vele, másrészt, míg Vajna Timi neki köszönhetően bölcsebb, addig ő a feleségének köszönhetően lélekben fiatalnak érzi magát. A 35 éves neje mindig felvidítja, imádja a humorát. 

Vajna Tímea legutóbb azt találta viccesnek, hogy, miután hazatértek Magyarországra, a közös hálószobájukban töltött éjszakája nem sikeredett zavartalanra: ország-világ elé tárta, hogy a férje annyira horkol, hogy nem lehet mellette aludni. Nemcsak az ő szemére nem jött álom, de a macskája sem tudott álomba szenderülni. Mindezt az Insta-sztorijában meg is mutatta.  

vajna-timi-andy-horkol
Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Vajna Timi ezúttal akaratán kívül vonta be a férjét egy kis viccelődésbe, de az elmúlt években többször is volt rá példa, hogy Andy Vajna tudatosan is benne volt egy kis bohóckodásban. 

A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságon Franciaországban a helyszínen szurkoltak a magyar válogatottnak. Timi az arcára festette hazánk zászlaját, Andy Vajnának pedig a szakállát festették be a nemzeti lobogó színire. 

Ugyancsak 2016-ban a Szent Iván éjszakáját a TV2- ben megrendezett partin ünnepelték, amire Vajna Tímea Wonder Womannek, a férje indiánfőnöknek öltözött. 

Ugyanebben az évben az egyik hetilapban vallottak a magánéletükről, az interjúhoz természetesen képek is készültek róluk. Vajna Timi werkfotókat is megosztott, melyeken azon viccelődnek Andy-vel, hogy a férjének egy sámlira kellett állnia, hogy a tűsarkút viselő felesége mellett ne tűnjön túl alacsonynak. 

"Drága Timike! Legalább a pénz fejében lehetne magában annyi tisztelet, hogy nem teszi nevetség tárgyává azt az embert, akiből megél" - írta neki egy kommentelő. 

"Nem rosszindulatból tettem fel, Andyvel mindketten humorosak vagyunk" - válaszolta neki a sztárfeleség. 

Ezt is szeretjük