Vajna Timi pocakja akkora, mintha már 5 hónapos terhes lenne
Vajna Tímeát megviseli a babaprojekttel járó hormonkezelés.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea már nem titkolja, hogy Andy Vajnával belefogtak a babaprojektbe. A 35 éves sztárfeleség először egy élő bejelentkezésben tett utalást arra, hogy 73 éves férjével elkezdték a babaprojektet, majd az Insta-sztorijában elárulta, miért takargatta a fotókon a hasát: napi négy hormoninjekciót kap, és a héten lesz a műtétje. 

"Amit már az élő insta bejelentkezésemben említettem, hogy elkezdtünk valamit a babaprojekttel kapcsolatban. Hát ez az. Napi 4 hormon injekció hasba, hogy még több petesejtet termeljek és felkészítsék a petéket… ezen a héten lesz a műtétem, szorítsatok. Sajnos eléggé megvisel ez a hormon kezelés, borzasztó mellékhatásai vannak. Le a kalappal azok előtt a nők előtt, akik ezt már párszor végigcsinálták" - írta az egyik posztban. 

vajna-timi-pocak3
Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Vajna Timi arról is beszámolt, hogy a hormonkezelések megviselik a szervezetét: amellett, hogy úgy felpuffad a hasa, mintha már most terhes lenne, mellékhatásként erős fájdalomra, fejfájásra, éjszakai izzadásra, heves szívverésre, szédülésre és hányingerre panaszkodik. 

Egy este készült videót is kitett, melyen tényleg akkora a hasa, mintha már a második trimeszterben lenne. 

vajna-timi-pocak4
Fotó: Instagram/Vajna Tímea

"Nah ez nem lesz egy szexi video. De megosztom, mert sok nő átmegy ezeken a kezeléseken és nagyon megviseli a szervezetet. Egész nap az ágyban feküdtem. Mostanra lettem jobban. Estére már ilyen a hasam a hormon injekcióktól. Kb. olyan érzés is, mintha ki akarna szakadni vagy mintha az 5. hónapban lennék" - osztotta meg követőivel.  

Az egyik legelőnyösebb kép rólam! 😂📸 #sajtotajekoztato #mrfunk #elonyoskep #kitakartaazarcomatalufi

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Vajna Tímea nagyon készül a várandósságra, egy rendezvényen már a hormonkezelésektől megváltozott hasát az első gyermekével várandós Kulcsár Edina babapocakjával méregette össze. 

Ezt is szeretjük