Áll a bál Curtis jótékonysági fellépése miatt – A rapper perrel fenyegetőzik

Curtis állítja, szólt a szervezőknek, hogy nem tud elmenni a jótékonysági rendezvényre.

beauty and style
Top olvasott cikkek


December 16-án egy jótékonysági rendezvényre várták Curtis-t, akivel nagyon szeretett volna találkozni háromszáz árva és fogyatékkal élő gyerek, de a rapper nem jelent meg. A szervezők azt állítják, hiába hívták telefonon, nem vette fel, és e-mailben sem válaszolt nekik, miért nem ment el a megbeszélt helyszínre. Curtis szerint valaki lejárató hadjáratba kezdett ellene, alaptalanul rágalmazzák, és nem igaz, hogy a szervezők semmiről nem tudnak, mert jelezte nekik, hogy előzetes terveivel ellentétben mégsem tud elmenni a jótékonysági akcióra. 

A Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja - DEKOM - december 16-án majdnem háromszáz állami gondozásban, illetve fogyatékkal élő gyermeknek és felnőttnek vitt karácsonyra játékokat, csokoládét, tartós élelmiszereket. Kislétára, Nyírbátorba és Nyírbogátra a tervek szerint Curtis is az orvosokkal tartott volna, végül a rászorulóknak csalódniuk kellett, mert a rapper nem jelent meg - írta a Bors ma reggel.

- 12 éve folyamatosan látogatunk és támogatunk különböző otthonokat, és az ünnepek alkalmából mindig igyekszünk kedveskedni nekik egy-egy sztárvendéggel is. Nyírbátorban és Nyírbogáton olyan gyerekek vannak, akik kis túlzással Curtis-en nőttek fel, és külön őt kérték - nyilatkozta a lapnak dr. Késmárky András, a DEKOM elnöke.

curtis
Fotó: TV2

Azt mondta, a titkárnőjük egy hónappal ezelőtt személyesen beszélt Curtis-szel, aki várta a jótékonysági rendezvényt, az előtte lévő napokban azt üzente, izgul, milyen lesz majd a program, de végül hiába vártak a gyerekek a rapperre. 

- Telefonon nem lehetett elérni, és azóta hiába küldtük el neki írásban is a kérdéseinket, nem kaptunk magyarázatot. Nagyon kellemetlen volt megmagyarázni az otthonokban Curtis távolmaradását. Ezeknek a gyerekeknek egész évben két ünnep van, a gyereknap és a karácsony, amiket mi viszünk el számukra. Eddig mindenki meg is jelent, miután elvállalta a felkérést, de, ha Curtis csak ír egy SMS-t, vagy bármilyen módon lemondja a programot, azt is el tudjuk fogadni - mondta Késmárky.

A Bors azt írta, próbálták Curtis-t elérni telefonon, hogy meghallgassák a magyarázatát, de folyamatosan kinyomta a telefont. A rapper végül az Instagram-oldalán reagált a történtekre, ahol azt állítja, szándékosan le akartak járatni, és aljas dolognak tartja, hogy gyerekeket használnak fel ehhez.

A posztban az áll, a szervezőket már napokkal a rendezvény előtt értesítette, hogy nem fog tudni ott lenni, de más időpontban örömmel pótolná a megjelenést. 

Ezt is szeretjük