Hódi Pamela kiosztotta Berki szerelmét - Ezért akadt ki Mazsira
Hódi Pamela ezért lett kislánya miatt mérges Mazsira.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela kiakadt Berki Krisztián szerelmére, akit közösségi oldalán osztott ki. Azért orrolt meg Mazsira, mert a nő annak ellenére posztol folyamatosan képeket Berki Natasa Zselykéről, hogy Pamela megkérte, ne tegye. 

- Megkértem, hogy fejezze be, hogy állandóan Natit tolja az Instáján. Ez nem normális dolog. Hányan csinálnak ilyet? Nem járultam hozzá, ezután sem fogok! Akkor ezt megértette, nem tudom, mi változott. Szépen elmondtam, hogy én sem viszem el a kutyáját, és posztolom tele vele az oldalamat - idézi Natika édesanyját a Ripost

Mazsit a saját Instagram-oldalán sokan védelmükbe vették, szerintük Hódi Pamela örülhetne, hogy a gyermeke apjának új párja ennyire szereti Natikát. 

Hódi Pamela Berki Krisztiánnal is összerúgta a port, a veszekedés tárgya ebben az esetben is közös gyermekük volt: a Natika nevére kötött lakástakarék-szerződésen vitáztak. Mindketten élő Instagram-videóban mondták el a saját verziójukat.

Berki Krisztián azért akadt ki exére, mert neki magasabb összeggel sikerült volna prémium kategóriás szerződést kötnie, de, mivel ezt Hódi Pamela nem engedte, alacsonyabb besorolásba kerültek. Hódi Pamela viszont az mondta az élőzés során, hogy Berki beszél hülyeségeket, mert 20 ezer forint a havonta befizethető legmagasabb összeg, amire az állam megadja a maximális támogatást, nem létezik prémium kategória. Valójában azonban nem Berki kezdeményezésén borult ki, hanem azon, ahogy a férfi beszélt, vagyis inkább üvöltözött vele a telefonban. 

- Megfogadtam, hogy meg fogom magam védeni. Öt és fél évig nem tudtam, de harmincéves lettem, ez az időszak elmúlt - idézi Hódi Pamela szavait a Velvet

Ezt is szeretjük