Csuti először mutatta meg barátnőjét: csodaszép lányba szeretett bele
Csuti nem titkolja, hogy már nem egyedülálló: reggel beszélt először az új barátnőjéről, most pedig meg is mutatta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó András Csuti a Reggeli műsorvezetőit is meglepte ma, amikor az adás vendégeként elárulta, új barátnője van, azért is láthatják úgy, hogy kivirult. 

Az üzletember a stúdióban még kissé szűkszavúnak bizonyult, választottja külsejéről is csak annyit mondott, hogy se nem szőke, se nem barna, ezért is meglepő, hogy késő délután már közös fotót is posztolt választottjával. 

Csuti új barátnője

"Úúúúúúúúúúúúúristen ki ez a lány, sőt még a haját is vitte a szél, Madridban, mert kellően szeles volt az időjárás. Igen, vele voltam Spanyolországban! Hogy hol tartunk? Az elején, jól érezzük magunkat, ismerkedünk. Jelenleg béke van és nyugalom, kérlek, ezt hagyjátok is meg nekünk. Millió puszi mindenkinek!" - írta Csuti a közös fotóhoz. 

Csuti, aki 260 ezer követőjével véleményvezérnek számít, rengeteg üzenetet kapott az első közös képhez, amit két óra alatt több mint 30 ezren lájkoltak. Sokan írták, hogy megérdemli a boldogságot, és nemcsak a hölgy gyönyörű - volt, aki szerint brutál szép -, de szépen is mutatnak együtt. Curtis volt felesége és Király Viktor neje, Anita is örült a fejleményeknek, azt kívánták, legyenek boldogok.

"Nagyon aranyos és kedves arca van és nagyon szép hölgy! Legyetek nagyon-nagyon boldogok!"

"Úristen milyen csodálatos lány! Minden jót kívánok nektek és bízom benne, megtaláljátok egymásba a boldogságotokat!"

"Jól néztek ki egymás mellett. És boldogabbnak is látszol."

"Jól néztek ki együtt! Kívánom, hogy megtaláld benne mindazt, amit keresel!"

"Nagyon jó választás gyönyörű, és itt igen, látszik az intelligencia. Nagyon jól összeillettek!" - olvasható a hozzászólásokban.

Több kommentelőnek az is tetszett, hogy nem írt hirtelen jött szerelemről, megosztotta követőivel, még a kapcsolat elején tartanak, élvezik egymás társaságát.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Csuti a Reggeliben annyit mondott az új barátnőjéről, hogy se nem szőke, se nem barna, és a két műsorvezető nem ismerheti, mert civil. A képet elnézve a modellszépségű nő hajszíne nem barna, inkább fekete, csak a tincsek vége hajlik barnába.

Kulcsár Edina volt férje március 31-én és április elsején posztolt ki magáról egy-egy képet Madridból, amiken egy-egy nevezetesség előtt áll, és nyilvánvalóan nem szelfik. A stúdióban elárulta, három napot töltött új párjával Spanyolországban. 

- Szerintem nem kell ahhoz nagyon sok mindennek történnie, hogy Madridba repüljön az ember, két-három napra el lehet menni egy ismerkedési fázisban is valakivel. Nyilván nem business trip volt, valaki készítette ezeket a fotókat. Madridban egy fokkal egyszerűbb kézen fogva sétálni, mint Budapesten.

Feke Pál új párja

A színész 2016-ban nősült meg, Gyenesei Leilát vette feleségül, egy évvel később kislányuk született, Mimi. A házasság nem működött, 2020 végén a sztár bejelentette, elválnak. Feke Pál nem volt sokáig egyedülálló, 2021 májusában látták együtt először új kedvesével, egy szőke szépséggel, akiről kiderült, műsorvezető. Azóta összeköltöztek, a színész márciusban közös fotót is kitett az Instára. 

Ezt is szeretjük