Csuti új fotója kiverte a biztosítékot: párját és őt ezért savazzák a kommentelők

Csuti az Instagramon megmutatta, ahogy virágcsokrot és ékszert ajándékozott új párjának. Ezután zúdult rá a népharag.

csuti-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csuti december végén Hajdú Péter YouTube-csatornájának vendégeként mondta el, hogy újra rátalált a szerelem. Új párja a harmadik nő az életében, amióta Kulcsár Edinával elváltak: augusztusban szakított exével, Ginával, ezután Szorcsik Vikihez fűzték gyengéd érzelmi szálak.

Az új kapcsolatát nagyon óvja a nyilvánosságtól. A Frizbiben sem árult el róla sokat, csupán annyit, kedvese 26 éves, tanult, diplomás nő, aki korábban szépségversenyen is indult.

Csuti új barátnője és a kommentek

A kommentelők ezen információk alapján kezdték el találgatni, ki lehet a titokzatos hölgy, egy Insta-hozzászólás alapján sokan úgy vélik, a Miss Queen Hungary egykori versenyzője, Sudár Bianka csavarhatta el az üzletember fejét. Csuti továbbra sem tett közzé olyan képet, amelyen látszik a választottja arca, viszont azt megmutatta, milyen pazar ajándékkal lepte meg.

"Ami szép az szép, ráadásul egy ékszerrel, némi virág kíséretében nem is lehet mellélőni, ugye hölgyeim?" - kezdte az Insta-bejegyzésben, amelyen éppen egy csokor virágot és egy szívmedálos nyakláncot nyújt át barátnőjének.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A megörökített pillanat alaposan felkavarta az Instagramot, sokaknál kiverte a biztosítékot a fotó, és nem rejtették véka alá, mit gondolnak róla. A kommentelők úgy vélik, azóta, hogy Kulcsár Edinával szétmentek, Csutinak túl sok párkapcsolata volt.

"Megint csak provokáció a médiának. Miért nem vársz pár hónapot, akár évet? Már röhej, amit csinálsz. A csajnak nem ciki, hogy mióta Edina elhagyott, kb. a tizedik a soron, és pár hónap jön a következő szerelem."

"Kiárulod az intim pillanataitokat." 

csut.png
Fotó: TV2/Mokka

Ahogy az lenni szokott, bőven akadtak olyanok is, akik a védelmükbe vették Csutit, valamint az üzletember is reagált a negatív kritikákra egy-egy hozzászólás formájában.

"Lehet, én nem értem, de neked most mi is a bajod? Hogy van valakim? Vagy, hogy elmondtam őszintén és nem hazudtam róla? Vagy van esetleg egy szabály, amiről nem tudtam, hogy mikor lehet valakim - valaki után?" - majd azzal zárta a sorait, hogy az adott kommentelőnek biztosan rossz napja van, végül jó hétvégét kívánt neki.

Kovács Áron párja

Kovács Árontól távol áll a magamutogatás. Már négy éve él titkos szerelemben: ám ahogy gyermekeit és privát életét, úgy kedvesét sem mutatta meg a nyilvánosságnak - mostanáig.

Cover-fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük