Szabó Ádám párja a párizsi divathéten igazi bombázó volt: szexi estélyiben pózolt

Szabó Ádám szerelme, Jennifer egy dögös, hófehér ruhában mutatta meg csinos alakját.

Szabó Ádám párja szexi estélyiben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Ádám és párja, Farkas Jennifer novemberben hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat. Decemberben már eljegyzési fényképeket posztoltak a közösségi oldalaikra, amelyek egyértelműen tükrözték, hogy mennyire imádják egymást.

A sztárpár a párizsi divathétről jelentkezett be, Jennifer különleges kreációban nyűgözte le a követőit.

Szabó Ádám párja szexi estélyiben

A szőkeség hófehér ruhában tündökölt, egyenesen az Eiffel-torony elől posztolta a fényképét. A kreáció különlegessége abban rejlett, hogy oldalt arany láncokkal volt összetűzve, amelyek kihangsúlyozták dögös combjait.

„Bonsoir Paris! A Párizsi divathét Veled, Szabó Ádám. #paris #eiffel #eiffeltoweratnight #parisienne #parisfashionweek” - írta a képéhez, amelyet hamarosan elleptek a dicsérő szavak.

Rengeteg rajongó imádta ezt a ruhát, többen megjegyezték, hogy Jennifer címlapmodellnek is beillene ezzel a fotójával.

„Igazi címlapmodell, egy csoda vagy! A legtöbben talán csak egy szép nőt látnak a képen, mínusz pár fokban, azonban te ennél ezerszer több vagy.”

„Úristen, az a ruha és te, ráadásul Párizsban! Én is ilyet szeretnék venni, már mióta. Bomba alakod van, irigyellek érte!” - jegyezte meg egy kommentelő. 

Kovács Áron párja

Kovács Árontól távol áll a magamutogatás. Már négy éve él titkos szerelemben: ám ahogy gyermekeit és privát életét, úgy kedvesét sem mutatta meg a nyilvánosságnak - mostanáig.

Ő Kovács Áron 25 évvel fiatalabb párja: már 4 éve titokban együtt vannak

Kovács Áron és Zsófi az első perctől érezték, több lesz köztük futó ismeretségnél. A műsorvezető először beszélt a kapcsolatukról.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép:TV2/Mokka

Ezt is szeretjük