Csuja Imre 4 unokája egy fotón: a legkisebb pár hetes, a legnagyobb 13 éves

Csuja Imre negyedik unokája szeptemberben látta meg a napvilágot. Testvéreivel együtt fotózták le a kicsit.

Csuja Imre unokái
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Július közepén derült ki, hogy Csuja Imre lánya negyedik gyermekét hordja a szíve alatt. Csuja Fanni várandósságáról színész férje, Telekes Péter rántotta le a leplet, amikor gyermekeikről mesélt. 

A színészpár negyedik gyermeke szeptemberben született meg. A legkisebb lurkó világra jöttét édesanyja a Facebook-oldalán közölte.

Csuja Imre unokái

Igazi különlegességnek számító fotót osztott meg a közösségi médiában. Mind a négy gyermeke látható rajta, a három nagyobb lurkó körbeállja legkisebb testvérüket. Igaz, az arcuk kitakarásával készült a felvétel, így is kuriózum, hogy egy képen láthattuk Csuja Imre, A mi kis falunk sztárjának összes unokáját.

A tüneményes hajas babához sokan gratuláltak, köztük Pogány Judit is, aki nagyon sok boldogságot kívánt a családnak.

Csuja Fanni és Telekes Péter legkisebb és legnagyobb gyermeke között 13 év a korkülönbség. Első gyermekük, Marci féléves ismeretségük után jött a világra, őt követte a sorban Matyi, aki kilencesztendős, egyetlen lányuk, Anna pedig hétéves. 

A legkisebb gyermekről ugyan még nem közölték, fiú vagy lány, és a nevét sem tudhatjuk, a kék karszalagból és ugyanilyen színű takaróból ítélve, a házaspárnak ismét fia született. 

Szifon felesége a valóságban

Lévay Viktória alakítja a közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő, fotóiról nem mondanánk meg, hogy őt látjuk a sorozatban.

Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is. 

A mi kis falunkban a közmunkás Szifon felesége: valójában gyönyörű nő Lévay Viktória

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Nagy szám

Ezt is szeretjük