Csősz Bogi a válás után ilyen dögös: szexi ruhákban állt kamerák elé
Csősz Boglárka kirobbanó formában van a válása után, dögös fotók készültek róla.

csosz-boglarka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Boglárka idén májusban jelentette be, hogy török milliárdos férjével külön költöztek, július végén pedig már arról nyilatkozott, hogy 14 együtt töltött év után hivatalosan is elváltak

A 38 éves sztár a válás óta ismét Magyarországon tartózkodik, és lendületesebben éli az életét, mint valaha.

Csősz Boglárka a válás után

Csősz Boglárka nem zuhant magába a válása után, egyre több terve van, és energikusan veszi az elé gördülő akadályokat is. Új képein kirobbanó formában van.


- Az év eleji nagy döntések és bizonytalanságok után újra azt érzem, hogy világokat rengető energiám van, kreatív és dinamikus vagyok. Nem is tudok, és nem is akarok pihenni. Rengeteg megvalósításra váró tervem van - árulta el a Hot! magazinnak adott interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Elmondása szerint az a típusú nő, aki szeret nőies lenni, ugyanakkor sokkal fontosabbak számára a belső értékek. 

- Sokkal büszkébb vagyok arra, hogy az üzleti és a társadalmi életben ennél jóval többet látnak a tudásomból, elismerik a közös munkáink eredményét. Persze szeretek szépen öltözni, szeretem a nőies, szép ruhákat, a hajam is sokkal világosabb, mint általában. A stylistommal, Mihályi Párissal olyan szetteket állítunk össze, amik utazáskor gyorsan csomagolhatók.

Közösségimédia-felületein mindig csinos ruhákban, tökéletesen összeállított szettekben láthatjuk, amelyeket nem akármilyen elvek alapján választ ki.

- A legdrágább márkáktól a magyar tervezőkig mindent viselek. Az utóbbiak egyedi méretre szabott darabok. Nem támogatom a rossz minőségű fast fashion trendet: szerintem környezetszennyezés.

Dobó Kata miniruhája a Miniszter félrelépből

Idén 25 éve, hogy bemutatták a vígjátékot, amelyet Koltai Róbert és Kern András rendezett, valamint párosuk alakította a két főszereplőt is az alkotásban. Dobó Kata a női főszerepet kapta meg, egy igazi csábítót, Marosi Tündét kellett eljátszania.

Cover-fotó: Instagram/Csősz Boglárka

Ezt is szeretjük