Palvin Barbi melltartót sem húzott a szexi miniruha alá: filmje premierjén lépett a vörös szőnyegre
Palvin Barbi kedvesével, Dylan Sprouse-szal tette tiszteletét a Kaliforniában megrendezett Mammoth Filmfesztiválon, ahol új filmjét is bemutatták.

palvin-barbara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok fiatal lány álmodik arról, hogy az utcán sétálva felfedezi valaki, és azzal elkezdődik csillogó, nemzetközi karrierje a divatvilágban. Palvin Barbarának mindez megadatott, mindössze 13 éves volt, amikor Budapestet járva kiszúrta egy ügynök.

Szinte lehetetlen felsorolni, hány világmárkával dolgozott azóta: számtalan neves divatház kifutóján végigsétált, és rengeteg magazin címlapján pózolt. 2012-ben a Victoria’s Secret fehérneműmárka angyala lett, ami az egyik legnagyobb elismerés a modellszakmában.

Palvin Barbi a Mammoth Filmfesztiválon

A szerelemben is szerencsésnek mondhatja magát. 2018-ban egy partin ismerkedett meg kedvesével, Dylan Sprouse-szal, aki még aznap elkezdett udvarolni neki. Hivatalosan csak hat hónappal ezután váltak egy párrá, azóta elválaszthatatlanok egymástól. A Mammoth Filmfesztiválon is együtt jelentek meg vasárnap Kaliforniában. A 28 éves modell a szexi oldalát hangsúlyozta ki a rendezvényen: melltartót sem húzott a kivágott blézere alá.

palvin barbi 1
Fotó: Vivien Killilea / Getty Images Hungary

A bársonyból készült darabot Giorgio Armani 2020-as téli kollekciójából választotta ki. A kis fekete ruha egyszerre volt elegáns és nőies. Mélyen dekoltált fazonjának köszönhetően viselője minden tekintetet magára vont a vörös szőnyegen. Kedvese sem tudta levenni róla a kezét, ölelkezve mosolyogtak a kamerába. 

Nem véletlen, hogy nem egy divateseményen, hanem egy filmfesztiválon jelentek meg. A modell főszerepet kapott Eva Doležalová cseh rendező Serpentine című rövidfilmjében. 

palvin barbi 2
Fotó: Getty Images Hungary

A horror egy szektáról szól, amelynek tagjai felfedezték, hogyan lehet genetikailag manipulált kígyóembereket létrehozni. Palvin Barbara az Eve nevű mutánst jelenítette meg az ötnapos filmfesztiválon bemutatott alkotásban. Az Instagram-oldalán januárban közzétett néhány jelenetfotót: ezek egyikén azt láthatjuk, hogy a karaktere éppen levedli a bőrét.

Nem ez az első filmszerep az életében. 2014-ben debütált a mozivásznon Dwayne Johnson oldalán a Herkulesben, 2021-ben pedig kedvese mellett láthattuk a Tyger Tyger című romantikus drámában.

2021 legdögösebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk a hazai sztárhölgyek közül kik viselték a 2021-es év nyolc legdögösebb ruháját

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük