Tóth Andi köldökig kivágott koszorúslányruhában: Marics Peti le sem vette róla a kezét

Tóth Andi még több képet mutatott bátyja esküvőjéről. Azok vitték a prímet, amelyeken szerelmével együtt fotózták le.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Andi és Marics Peti közös képei taroltak az Instagramon. A felvételek még augusztusban az énekesnő bátyjának esküvőjén készültek a párról. Szemmel látható, mennyire izzik köztük a levegő.

A 23 éves sztár testvére augusztus utolsó hétvégéjén állt oltár elé szerelmével. Húga még azon a hétvégén posztolt a nagy napról pár fotót, de most még több részletet láthattunk a lagziból.

Tóth Andi és Marics Peti képei

Tíz eddig nem látott fotót rakott ki: a követői láthatták, milyen dögös koszorúslány volt a köldökig kivágott, bordó darabban. Ezt a ruhát a ceremónia erejéig viselte, az esküvő utáni partira átöltözött. A bézs színű, szintén mélyen dekoltált, testhezálló miniben is irtó szexi volt.

Nem is csoda, hogy szerelme alig tudta levenni róla a kezét. Az egyik fényképen a nyakára ad puszit a táncparketten, egy másikon egymás karjaiba borulva fotózták le őket, de csináltak közös fotót az ifjú párral is.

A rajongók imádták, hogy megmutatta, milyen harmonikus párt alkotnak a VALMAR zenekar frontemberével. Egyesek azt emelték ki, mennyire átjön a képeken a boldogságuk, mások a tökéletes párosnak kiáltották ki őket.

"De gyönyörű pár vagytok Petivel"

"Úúúristen, de boldogok és szépek vagytok! Nagyon összeilletek, gratulálok! Gyönyörűek a képek!"

"Nagyon jó rátok nézni. Csak úgy ragyogtok!"

Tóth Andi átalakulása

Tóth Andi szőke és fekete melírozott frizurás, vadóc tiniből egyre nőiesebb énekesnőként láthattuk a színpadon, napjainkban pedig minden egyes megjelenésekor bombázóként hódít. Képes összeállításunkban megnézheted átalakulásának folyamatát: ennyit változott a 2014-es X-Faktor óta

Tóth Andi a 2014-es X-Faktorban még szőke tini volt: alig ismerni fel régi fotóján

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük