Megmenthető Csősz Boglárka házassága? Milliárdos férje ezt nyilatkozta
Megszólalt Csősz Boglárka férje, Burak Talu is arról, miért költöztek külön.

csosz-boglarka-cover2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Boglárka férje is megszólalt azt követően, hogy megindult a pletyka, válnak. A Feleségek luxuskivitelben sztárjával különköltöztek: az előbbi Magyarországra tette át a bázisát, az utóbbi Törökországban maradt. 

Burak Talu a Hot! magazinnak azt mondta, bízik abban, hogy az idő megoldja a problémáikat. 

Csősz Boglárka férje

- Nemrég voltam Budapesten, sokat utazom oda, és Boglárka is ugyanúgy utazik Törökországba, a családunkhoz, a kapcsolat közöttünk örök, de hagyunk magunknak időt a kapcsolat újradefiniálására. 

Csősz Boglárka és férje, Burak Talu a 2019-es Story-gálán.
Csősz Boglárka és férje, Burak Talu a 2019-es Story-gálán.
Fotó: Facebook/Csősz Boglárka

Csősz Boglárka csak 24 éves volt, amikor találkozott a török milliárdossal, aki a hetilapnak azt mondta, amikor legelőször meglátta, azonnal megfogta a kisugárzása és az intelligenciája. Miután elkezdtek beszélgetni, azt is rögtön látta, hogy nem egy felszínes szépséggel van dolga, rendkívül intelligens és mélyen érző. Nem sokkal később eljegyezte, két évvel később, 2010-ben pedig feleségül vette. Az évek során számos közös élményt és barátokat gyűjtöttek, de a világjárvány az ő kapcsolatukat is megváltoztatta, érzelmileg és fizikailag is eltávolította őket egymástól.  

- Az elmúlt években a Covid és az azutáni időszak kiszakított minket a hétköznapokból. A világ más részein kellett dolgoznunk, és bár utaztunk egymáshoz, ahogy tudtunk, sokkal kevesebb időt töltöttünk közösen. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Csősz Boglárka a világjárvány kitörése után egy vírusmaszkot kezdett el tervezni, gyártani és árulni, emellett építészeti alapanyagokat, hideg- és melegburkolatot szállít be Törökországból, továbbá egyedi bútorok gyártásával is foglalkozik. Burak Talu szerint a feleségének rengeteg energiája van, nem tud munka nélkül élni. 

- Ennyi év után mindketten rengeteg tapasztalatot szereztünk, ami érettebbé tett bennünket.

Boglárka megérdemli a sikeres karriert, és ahogy eddig is, most is csodálom, mindig is szeretni és tisztelni fogom. 

Csősz Boglárka 19 évesen 

Csősz Boglárka 2003-ban, az Apám beájulna című filmben tűnt fel legelőször. 19 évesen olyan színészekkel játszhatott együtt, mint Gáspár Kata, Koós János, Kern András vagy Kulka János. Érdekesség, hogy a szereplőválogatásra Csősz Bogi barna hajjal érkezett, pedig szőke hajú színésznőt kerestek a szerepre, így a film kedvéért befestette haját.

Cover-fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

Ezt is szeretjük