Csősz Bogi spórolósnak tartja magát - Közben egy vásárlás 3 millió forintnál kezdődik nála
Csősz Bogi ma már bármit megengedhet magának, mégis azt állítja, nézi az árakat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi élete igazi tündérmese, amelyről a legtöbb lány még álmodni sem mer. Férje révén Törökország egyik legbefolyásosabb családjának tagjává vált, így hihetetlen pompa és luxus veszi körül.

A Sepsiszentgyörgyön nevelkedett luxusfeleség hatalmas palotában él, amelyhez másfél hektárnyi angolkert tartozik. Az anyagiak miatt sem kell, hogy fájjon a feje, kimeríthetetlen bankszámlájáról annyit költhet, amennyit csak akar.

Csősz Bogi ilyen luxusban él

Bevásárlókörútjain bevett módszer szerint járja a boltokat, ahol kedve szerint válogathat a luxuscikkek közül. Az úgynevezett "private shoppingot" preferálja, ami azt jelenti, hogy az ott-tartózkodása idejére bezárják az egész boltot, más vevőt rajta kívül nem szolgálnak ki.

csősz-bogi-shopp
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ha ruhatárát bővítené, vásárlásának összege forintra átszámítva hárommillióról indul, de akár a 15 millió forintot is elérheti, ha pedig ékszerekre fáj a foga, előfordul, hogy közel 37 millió forintnak megfelelő eurót hagy az adott üzletben.

A cikk az ajánló után folytatódik

- El szokott néha szállni azért rendesen a büdzsé. Egy tipikus vásárlás, amikor két-három darab cipőt vagy, mondjuk, táskát vesz valaki, akkor elkezdődik egy olyan öt-tízezer eurónál, de befejeződhet 40 ezer eurónál - mesélte a Fókusz riportjában.

Ennek ellenére ő mégis azt állítja, nem felejti el, honnan jött, és milyen neveltetést kapott. Kifejezetten spórolósnak tartja magát, és mindig alaposan átgondolja, miket szerezzen be magának. 

csősz-bogi-fókusz
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Költhetnék igazából, de mivel régen mindig megnéztük, hogy mire költök, és mennyiért, ettől nem tudok megszabadulni. Nagyon konzervatív vagyok ebből a szempontból, és ez a férjemnek borzasztóan imponál.

Csősz Bogi isztambuli luxusvillája

A Feleségek luxuskivitelben 36 éves szereplője török milliárdos férjével egy 1400 négyzetméteres, háromszintes villában él, amihez másfél hektáros kert is tartozik. A háromszáz fás, virágos, zöld oázis akár parknak is nevezhető kert helyett. 

Feminashop termékajánló
Ajánló ID:
A cikk a hirdetés után folytatódik: nem
Ezt is szeretjük