Csősz Bogi spórolósnak tartja magát - Közben egy vásárlás 3 millió forintnál kezdődik nála
Csősz Bogi ma már bármit megengedhet magának, mégis azt állítja, nézi az árakat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi élete igazi tündérmese, amelyről a legtöbb lány még álmodni sem mer. Férje révén Törökország egyik legbefolyásosabb családjának tagjává vált, így hihetetlen pompa és luxus veszi körül.

A Sepsiszentgyörgyön nevelkedett luxusfeleség hatalmas palotában él, amelyhez másfél hektárnyi angolkert tartozik. Az anyagiak miatt sem kell, hogy fájjon a feje, kimeríthetetlen bankszámlájáról annyit költhet, amennyit csak akar.

Csősz Bogi ilyen luxusban él

Bevásárlókörútjain bevett módszer szerint járja a boltokat, ahol kedve szerint válogathat a luxuscikkek közül. Az úgynevezett "private shoppingot" preferálja, ami azt jelenti, hogy az ott-tartózkodása idejére bezárják az egész boltot, más vevőt rajta kívül nem szolgálnak ki.

csősz-bogi-shopp
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ha ruhatárát bővítené, vásárlásának összege forintra átszámítva hárommillióról indul, de akár a 15 millió forintot is elérheti, ha pedig ékszerekre fáj a foga, előfordul, hogy közel 37 millió forintnak megfelelő eurót hagy az adott üzletben.

A cikk az ajánló után folytatódik

- El szokott néha szállni azért rendesen a büdzsé. Egy tipikus vásárlás, amikor két-három darab cipőt vagy, mondjuk, táskát vesz valaki, akkor elkezdődik egy olyan öt-tízezer eurónál, de befejeződhet 40 ezer eurónál - mesélte a Fókusz riportjában.

Ennek ellenére ő mégis azt állítja, nem felejti el, honnan jött, és milyen neveltetést kapott. Kifejezetten spórolósnak tartja magát, és mindig alaposan átgondolja, miket szerezzen be magának. 

csősz-bogi-fókusz
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Költhetnék igazából, de mivel régen mindig megnéztük, hogy mire költök, és mennyiért, ettől nem tudok megszabadulni. Nagyon konzervatív vagyok ebből a szempontból, és ez a férjemnek borzasztóan imponál.

Csősz Bogi isztambuli luxusvillája

A Feleségek luxuskivitelben 36 éves szereplője török milliárdos férjével egy 1400 négyzetméteres, háromszintes villában él, amihez másfél hektáros kert is tartozik. A háromszáz fás, virágos, zöld oázis akár parknak is nevezhető kert helyett. 

Feminashop termékajánló
Ajánló ID:
A cikk a hirdetés után folytatódik: nem
Ezt is szeretjük