Csősz Bogi kényelméről törökországi luxusvillájában 10 fős személyzet gondoskodik
Csősz Bogi második családjaként tekint az alkalmazottaira.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi élete olyan, mint egy valóra vált álom: milliárdos férjével olyan luxusban élnek, amelyről a legtöbben csak álmodni mernek. Fényűző otthonában tízfős személyzete gondoskodik a rendről, és persze a Feleségek luxuskivitelben sztárjának lesik minden kívánságát.

Burak Talu családjában már harminc éve az a tradíció, hogy a személyzet minden tagja külön szobában él velük a birtokukon, ezt a szokást ők is megtartották, külön épületben szállásolják el alkalmazottaikat, akik természetesen hétvégén hazalátogathatnak a családjukhoz.

Csősz Bogi 10 fős személyzettel él együtt

A 36 éves szépség Skype segítségével jelentkezett be az RTL Klub Reggeli című műsorába, hogy beavassa a nézőket abba, hogyan telnek a mindennapjai Törökországban. 

csősz-bogi-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Elárulta, hogy az embereihez szorosabb kapcsolat fűzi, mint azt sokan elsőre gondolnák. Második családjaként tekint a beosztottjaira, hiszen van köztük olyan is, aki már 12 éve dolgozik nekik.

- Nagyon szeretnek minket, és mi is őket, akármi van a családjukban, például egy esküvő vagy keresztelő, abban mi is részt szoktunk venni. Ez egy nagyon érdekes típusú együttélés ilyen szempontból - osztotta meg.

- Óhatatlanul kialakul egy nagyon közeli kapcsolat, ismerjük a családjukat, a gyerekeiket, hogyha kell, akkor sokszor van olyan, hogy támogatjuk, segítjük őket. Ilyen nálunk a közös együttlét.

Csősz Bogi luxusvillája

Magyar sztárt nem láttunk még olyan luxusvillában élni, mint amilyen Csősz Boglárka isztambuli otthona. Az 1400 négyzetméteres villa háromszintes, tetőteres, és bizonyos szintjei nem is látszanak - a luxuskocsikat rejtő garázs vagy a borospince valószínűleg a föld alatt kapott helyet. Háromszáz fás, másfél hektáros kert is tartozik hozzá, egy virágos, zöld oázis.

Ezt is szeretjük