Cseke Katinka miatt keveredett durva bunyóba Csőre Gábor és Pindroch Csaba

Filmbe illő verekedési jelenetet mesélt el Csőre Gábor az esti műsorban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csőre Gábor egy hajmeresztő sztorit elevenített fel főiskolás éveiből. Akciófilmeket megszégyenítő módon verekedett barátaival.

A Színház- és Filmművészeti Egyetemen Marton László osztályába nyert felvételt, ahol számos más hírességgel tanulta ki a mesterséget. Osztálytársa volt például Liptai Claudia, Pindroch Csaba és Cseke Katinka is. Két utóbbi abban az időben egy párt alkotott, ebből adódott a bonyodalom.

Cseke Katinka miatt verekedtek

Csőre Gábor a Nyugi! Köztünk marad vendégeként mesélt az ominózus incidensről. Az történt ugyanis, hogy egy napon Cseke Katinkát inzultálta két idegen fiatalember. Feldúltan rohant vissza akkori szerelméhez, aki épp Csőre Gáborral iszogatott az egyik teremben.

csőre-gábor-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

A fiúk persze egyből meg akarták védeni a megsértett lány becsületét, úgyhogy egy másik osztálytársukkal, Karácsony Zoltánnal karöltve azonnal lementek, hogy móresre tanítsák a kötekedőket.

- Lementünk, elöl ment a Csaba, odament, hogy beolvasson a csávónak. Annyit láttam belőle, hogy elkezdett beszélni, mire egyből kiütötték. Később kiderült, ő sem tudta, hogy rúgták-e vagy ütötték, olyan gyorsan történt a dolog - mesélte a Life TV műsorában.

- De hát hárman voltunk, lenyomtuk őket nagy nehezen. Előtte még nekem is volt egy nagy bakim: volt egy pillanat, amikor azt gondoltam, hogy na, most jól pofán ütöm a srácot. Rákészültem, de elvétettem, pont a Csaba nyakát találtam el. 

Pindroch Csabával a mai napig emlegetik, milyen csúnyán helyben hagyták őket, de persze már nevetve emlékeznek vissza a durva csetepatéra.

Cseke Katinka fehérneműs fotói

Cseke Katinka egy évvel ezelőtt maga sem gondolta volna, hogy bevállal egy dögös fehérneműs és fürdőruhás fotózást. Száz kiló körül, több sikertelen vagy csak egy ideig hatásos fogyókúra után azt gondolta, már túlsúlyosan hal meg, aztán egy indiai gyógynövény-receptúra segítségével sikerült 106-ról közel 30 kilót lefogynia. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös Cseke Katinka fürdőruhában és fehérneműben is. 

Cseke Katinka ilyen szexi fehérneműben - 30 kilós fogyása után levetkőzött

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük