Csongrádi Katának ezért nem született gyermeke: nagyon bánja, hogy nem lett édesanya
Csongrádi Kata nagyon szeretett volna közös gyermeket S. Nagy Istvánnal, ám ez az álma nem válhatott valóra.

csongradi-kata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánk egyik kedvelt musical-énekesnője és színésznője, Csongrádi Kata a hetvenes évek közepén diplomázott musical szakon. Ettől kezdve 1989-ig a Budapesti Operettszínház tagja volt. 

A kilencvenes évek közepétől a Budapesti Kamaraszínházban játszott. Legismertebb dala a Millió, millió rózsaszál, de számos más nagyszerű slágert is köszönhet neki az ország. 

Csongrádi Katának ezért nincs gyereke

Csongrádi Kata 1980-ban szeretett bele élete szerelmébe, S. Nagy Istvánba, akivel a férfi 2015-ben bekövetkezett haláláig boldogan éltek együtt. Hatalmas szerelem volt az övék, igazi álompárként emlegették őket a médiában. A művésznőnek megadatott a búcsú, férje mellett volt annak utolsó perceiben. Azóta sem telik el úgy nap, hogy ne gondolna rá. 

csongradi-kata
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Bár a veszteséget mostanra nagyjából sikerült feldolgoznia, olykor elszomorodik, amiért nem adatott meg nekik a gyermekáldás, soha nem lehetett édesanya. Erről a Kiskegyednek mesélt: őszintén elmondta, nagyon bánja, hogy nem szült annak idején. 

- Mikor összekerültünk Istvánnal, óriási adóssága volt, azt kellett törlesztenünk, egy kis albérletben laktunk. Házasságunk első tíz évében ezért nem mertünk gyereket vállalni. Mire tudtunk venni egy lakást, a férjem infarktust kapott, súlyos beteg volt.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon bánom, hogy nem szültem. Az Angyali show produkciómban játszó kicsikkel hamar megtaláltam a hangot, úgy szeretnek, mint a pótmamájukat, anyák napján is megajándékoznak. Persze hazugság lenne azt állítani, hogy ők kárpótolnak, amiért nincs saját gyerekem - árulta el a 68 éves sztár. 

Csongrádi Kata bámulatosan szép, egyszerűen nem öregszik.
Fotó: TV2/Mokka

Csongrádi Kata mindezek ellenére jól van, jó egészségnek örvend, és nagyon csinos. Amikor márciusban meghívást kapott a TV2 Mokka című műsorába, számtalan dicséretet kapott a műsorvezetőktől alakjára és szettjére. 

Kovács Katinak ezért nem született gyereke

Az énekesnő évekig saját magát okolta, amiért nem születhetett gyermeke. Húsz évig keményen küzdött azért, hogy anya lehessen. Már 45 éves is elmúlt, amikor közölték vele, egy műtét után talán szülhetne.

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük