A 68 éves Csongrádi Kata kifinomult szépség: a Mokkában ilyen csinos volt
A színésznő-énekesnő Csongrádi Kata fantasztikusan jó formában van, ilyen csinosan jelent meg a műsor felvételén.

csongradikata-sztarportre-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A színésznő, musical-énekesnő, író Csongrádi Kata 1953-ban született Budapesten. 1974-ben szerzett diplomát a Színház- és Filmművészeti Főiskola musical szakján. 

Ettől kezdve egészen 1989-ig a Budapesti Operettszínház tagja volt, a kilencvenes évek közepétől a Budapesti Kamaraszínházban játszott. Legismertebb dala a Millió, millió rózsaszál, de számos más slágert is köszönhet neki az ország. 

Csongrádi Kata 60 felett

2015-ben, hosszas betegség után veszítette el imádott férjét, S. Nagy Istvánt. Ekkor már 35 éve éltek együtt, jóban-rosszban számíthattak egymásra. A színésznő az utolsó pillanatig férje mellett maradt, akitől így el tudott búcsúzni a halálakor. Nem ő volt ráadásul az egyetlen, akit a művésznő az elmúlt években veszített el, édesanyját szintén sokáig gyászolta.

Csongrádi Katának nagyon jól állt a piros szín a felvételen.
Csongrádi Katának nagyon jól állt a piros szín a felvételen.
Fotó: TV2/Mokka

Ezekben az években a zene volt az, ami erőt adott neki, amibe kapaszkodni tudott, erről a TV2 Mokka című műsorában mesélt, ahol Orosz Barbara és Pachmann Péter látta vendégül. 

Csongrádi Kata egy igazán nőies szettet választott erre az alkalomra, szűk, fekete nadrágot húzott, tűsarkú, piros cipőt, valamint egy piros felsőt, aminek a dekoltázsa szolid volt ugyan, mégis látványos. Az interjú során szóba került az új szerelem lehetősége, amiről a művésznő azt mondta, talán már készen állna rá. Hozzátette, ehhez előbb magán kellett dolgoznia. 

- Igen, jól vagyok. Nézzünk a tükörbe, elfogadjuk-e magunkat: előfordul, hogy még nem, van, hogy már igen. Ha én nem fogadom el magam, akkor hogy várjam el mástól, hogy barátkozzon velem? - fejtette ki Csongrádi Kata.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Mokka csinos műsorvezetője, Orosz Barbara meg is dicsérte a 68 éves énekesnő nőies, csinos és fiatalos külsejét. 

- Sokat dolgozol magadon? Nem feltétlenül a külsőre gondolok, de mindig nagyon csinos vagy női szemmel is! A mentális egészségeden sokat dolgozol? 

A művésznő követi a divatot, mindig nőies és kifinomult a megjelenése.
A művésznő követi a divatot, mindig nőies és kifinomult a megjelenése.
Fotó: TV2/Mokka

- Rengeteget! Az elsődleges, hogy az ember jóban legyen magával. Harmóniában, testi, lelki, szellemi harmóniában. Én ezért bizony sokat meditálok. Olyanokat eszem, amikben élő energia van. Nem főve eszem a zöldséget és gyümölcsöt, nem kompótnak, főzeléknek, hanem frissen - árulta el külsejének titkát a műsorban Csongrádi Kata, akinek legújabb albuma, a Hogyha szeretsz… 2022. február 3-án debütált, összesen 16 dal hallható rajta. 

Ungár Anikó 70 fölött újította meg külsejét

Csupán 16 esztendős múlt, amikor megnyerte az 1965-ös Ki mit tud?-ot, ezután műsoraival bejárta a világot. Nem szeretne húszévesnek látszani, de az fontos számára, hogy tartsa az iramot az aktuális trendekkel. Ebből fakadóan döntött úgy, hogy új külsőre vált: rövid, platinaszőke haj mellett tette le a voksát. 

Cover-fotó: Sztárportré/YouTube

Ezt is szeretjük