Koronavírusban elhunyt Csocsesz 58 éves felesége: 17 napig küzdött a betegséggel
Csocsesz a közösségi oldalán tudatta, hogy tegnap a kórházban elhunyt a felesége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyászol Csocsesz, tegnap délelőtt elveszítette imádott feleségét. A mulatós sztár a Facebook-oldalán tudatta, hogy Gyöngyike elhunyt. 

Az 58 éves asszony a koronavírus miatt került kórházba, 17 napig küzdött, de a szervezete végül feladta.

Elhunyt Csocsesz felesége

"Kedves barátaim, ismerőseim, fájó szívvel és mérhetetlen fájdalommal tudatom, hogy kedves feleségem, aki imádta az életet és mindennek tudott örülni, 58 éves korában, 17 nap hatalmas küzdés után legyőzte a vírus, itt hagyott bennünket, hiánya elviselhetetlen! Nyugodj békében, drága Gyöngyikém!" - búcsúzott közösségi oldalán a feleségétől Csocsesz. 

A Borsnak azt nyilatkozta, a feleségének négy héttel ezelőtt még semmi baja nem volt. Még most is alig hiszi el, hogy lélegeztetőgépre került, majd tegnap reggel azért hívták a kórházból, hogy menjen be a család elbúcsúzni tőle.

- Összeszedtem a családot, és berohantunk. Ezt az ellenségemnek sem kívánom. Csak egy üvegfalon keresztül láthattuk, hogy a gépeken van. Vesedialízist is kapott. Aztán hazamentünk, és vártuk, hogy mikor telefonálnak, hogy megállt a szíve.

Januárban még minden rendben volt, Csocsesz a szokásos jókedvvel vendégeskedett az RTL Klub Reggelijében.
Januárban még minden rendben volt, Csocsesz a szokásos jókedvvel vendégeskedett az RTL Klub Reggelijében.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Tegnap fél tizenkettőkor állt meg a szíve. Nem engedtek oda hozzá közvetlenül, mert az intenzív osztályon feküdt - mesélte. 

Csocsesz azt is hozzátette, hogy az orvosok mindent megtettek, küzdöttek a felesége életéért. Az egész családot lesújtotta Gyöngyike halála, a gyászban a fia és a lánya támogatja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük