Csobot Adél és Istenes Bence kisfia 5 éves lett: Nátán már ilyen nagy

Csobot Adél és Istenes Bence nagyobbik fia, Nátán már ötéves.

csobot-adel-istenes-bence-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adél és Istenes Bence az ország egyik legismertebb fiatal sztárpárja. A 2012-es X-Faktorban szerettek egymásba, aminek az előbbi a versenyzője, az utóbbi a műsorvezetője volt. 

Azóta számos műsorban szerepeltek külön-külön és együtt is, így közösen szórakoztatták a nézőket a Nyerő Páros 2019-es, második évadában, amit meg is nyertek, illetve a 2020-as év egyik nagy durranásában, a tavaszi első és az őszi második évados Álarcos énekesben, amelyben Bence műsorvezetőként működött közre, Adél pedig a Nyomozók között foglalt helyet. 

Csobot Adél és Istenes Bence fia 5 éves lett

A sztárpár már megszokta a rivaldafényt, de a gyermekeiket óvják a nagy nyilvánosságtól, így a fiaikról csak nagyon ritkán posztolnak képeket a közösségi oldalaikon, és azokon sem mutatják meg a kicsik arcát. 

Éppen azért meg is lepődtek az énekesnő rajongói, milyen nagy lett a nagyobbik kisfiú, amikor édesanyja egy egész alakos képet tett ki róla, amin büszkén szemléli az általa épített játéktornyot. Nátán 2016. május 3-án született, vagyis most lett ötéves. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeke, aki az Ádin nevet kapta, 2018. augusztus 11-én látta meg a napvilágot. Míg Nátán arcát két hónapos korában mutatták meg a nagyközönségnek, a kisebbik fiúcska első fotójára kilenc hónapot kellett várni: 2019 májusában láthattuk bátyjával együtt a Best magazin címlapján. A hetilapnak arról is beszéltek, hogy két csemetéjük nagyon eltérő személyiség. 

- Más helyeken alszanak el, az egyikük többet pihen, a másik pedig többet eszik. Azzal, hogy ketten vannak, a szülőség sokkal összetettebb és különlegesebb lett. (…) Jó testvérek, már most látszik a kicsin, hogy felnéz a bátyjára, kíváncsi és nagyon érdeklődő. Még sajnos nem tudnak együtt játszani, de mindig rajta csüng a tekintete, hogy mit csinál - mondta akkor Csobot Adél. 

Csobot Adél és édesanyja

Csobot Adél és édesanyja között szoros az anya-lánya kötelék. Nem meglepő, hogy anyák napján megható szöveget posztolt a közös fotójuk mellé. Képes összeállításunkban nemcsak a 27 éves sztárt és édesanyját, hanem több magyar énekesnő, így Tolvai Reni vagy Dér Heni anya-lánya fotóját is láthatod.

Cover-fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Ezt is szeretjük