Cserháti Zsuzsa sokat szenvedett a pluszkilói miatt: a fiatalon karcsú énekesnő állandóan fogyókúrázott
Cserháti Zsuzsa nem tudta megemészteni, hogy megváltozott a teste.

cserhati-zsuzsa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cserháti Zsuzsa a második magyar popgeneráció meghatározó női alakja, a valaha élt legnagyszerűbb énekesnőnk. A hetvenes években volt pályája csúcsán, a tehetséges szőke bombázóért mindenki bolondult. 

A nyolcvanas években azonban a hazai zeneipar belső konfliktusai miatt háttérbe szorult, ez pedig nagyon megviselte. A kilencvenes években visszatért, és hatalmas sikert aratott, ekkorra azonban már nagyon szorongóvá vált. 

Cserháti Zsuzsa fogyókúrája

Cserháti Zsuzsa 1996-ban robbant be újra, ekkor jelent meg Hamu és gyémánt című albuma. Ezután rövid időn belül további négy lemezt adott ki. Az énekesnő ezekben az években betegségeiből adódóan súlyproblémákkal küzdött, 1999-ben orvosai segítségével sokat fogyott. 

Cserháti Zsuzsa fiatalon.
Cserháti Zsuzsa fiatalon.
Fotó: Fortepan/MHSZ

Ennek ellenére egyre zárkózottabbá vált, nem kereste a társas kapcsolatokat, válása után nem volt több párkapcsolata. Erről fia, Szirtes Krisztián beszélt Kadarkai Endre Felfelé zuhanás című műsorában.

- Ha valaki nincs megbékélve azzal, hogy ő hogy néz ki (…), akkor nem keres társas kapcsolatokat, mert szégyelli magát. Mert nem úgy néz ki, ahogy ő szeretne - árulta el a műsorban Szirtes Krisztián.

Azt is hozzátette, talán édesanyjának azért sem lett a válása után új párja, mert haláláig az ő édesapjába volt szerelmes. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A műsorban Fehér Adrienn is megszólalt, őt annak idején úgy szerette az énekesnő, mintha a lánya lett volna. A színésznő-énekesnő elárulta, Cserháti Zsuzsa állandóan fogyókúrázott, képtelen volt elhinni, hogy az emberek megváltozott alakjával ugyanúgy szerethetik, mint azelőtt. 

Az énekesnő 1999-ben.
Az énekesnő 1999-ben.
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

- A nőiségét akkor adhatta fel, amikor a betegségeitől elképesztő változásokon ment keresztül a teste. Ha jól emlékszem, cukorbeteg volt, illetve pajzsmirigyproblémákkal küzdött. (…) Hál’ istennek én nem vagyok egy túl szép nő, úgyhogy én nem tudom elképzelni, milyen az, amikor valaki egy gyönyörű nő, majd egyszer csak egy olyan testképet lát, hogy írmagja nincs annak, ami az ő fiatalkorában volt. 

Cserháti Zsuzsa 2003. július 23-án hunyt el, 55 évesen nyelőcsővéna-ruptura következtében. 2022. június 22-én lett volna 74 éves. 

Szűcs Judith és Delhusa Gjon

Szűcs Judith és Delhusa Gjon a húszas éveik elején jártak, egy németországi turnén egymásba szerettek, de kapcsolatuk mindössze három hónapig tartott. Annak az énekesnő vetett véget, mert beleszeretett egy másik híres művészbe.

Cover-fotó: MTVA

Ezt is szeretjük