Főszereplő száll ki a magyar sikersorozatból – A színésznő 10 év után távozik
Cseke Katinka otthagyja a Jóban Rosszban sorozatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseke Katinka tíz és fél év után kiszáll a TV2 Jóban Rosszban című sorozatából. A 47 éves sztár első jelenete 2008. december 17-én került adásba, amikor Böbe, Orsi és Szabi megérkeztek Csillagkútra. Őket édesapjuk, a Tóth Roland által megformált konzervatív családapa, Bodolai Bandi várta.

A Bodolai család életében erős bástyát képeztek a mindig két lábon álló szülők, akik az évek során nagy szeretettel terelgették felcseperedő gyermekeiket, valamint sikeres vállalkozásba kezdtek, és kialakították közös otthonukat. Böbe karaktere azonban többre vágyott annál, amit Csillagkút nyújthatott neki, ezért Pirivel közös üzletbe kezdtek, ami miatt családját hátra hagyva Erdélybe költözött – áll a csatorna közleményében.

cseke-katinka-joban-rosszban
Fotó: TV2

- Nagyon furcsán érzem magam, azt hittem, hogy könnyebb lesz, mert végül is én döntöttem úgy, hogy új életet szeretnék kezdeni, de nagyon nehéz. Most legszívesebben azt mondanám, hogy "Vissza, mégse, maradok!" De ennek biztos, így kellett lennie – mondta döntéséről a színésznő. 

Cseke Katinka utolsó jelenete péntek este 20:20-kor kerül adásba a SuperTV2 csatornán.

Cseke Katinka és hazai sztárjaink látványos fogyása

Cseke Katinka mellett sok más hazai sztár is életmódváltásba fogott 2018-ban, aminek látványos fogyás lett az eredménye. Nézd meg a következő előtte-utána képeket!

Ezt is szeretjük