Cseke Katinkáé az év leglátványosabb fogyása - Friss fotóján nagyon vékony
Cseke Katinka 30 kilót fogyott, látványosan vékonyabb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseke Katinka közel 30 kilótól szabadult meg egy indiai gyógynövény-kivonatnak köszönhetően, amit Singh Viki ajánlott a színésznőnek. A Jóban Rosszban sztárja nemcsak sokkal vékonyabb, de nagyon dögös is, szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát a bőrében. 

A 47 éves sztárt sok barátja támogatta az elmúlt időszakban, nélkülük lehet, nem ért volna el ilyen irigylésre méltó eredményt. Ezzel Cseke Katinka is tisztában van, ezért példájával szeretne segíteni a fogyni vágyóknak. Kevesen tudják, de a szókimondó színésznő szoros barátságot ápol a nem kevésbé szókimondó luxusfeleséggel, Köllő Babett-tel, akivel Pécsről ismerik egymást - mindketten játszottak egy darabig a baranyai megyeszékhelyen.  

- Kevesen tudják, de évek óta Katinka az egyik legjobb barátnőm. Végigéltem vele nehezebb időszakokat is, amikor nem volt elégedett magával, és most azt látom, hogy szárnyal. Nagyon érdekes, hogy minket, nőket mennyire befolyásol, hogy hány kilót mutat a mérleg. Azt látom, hogy mióta Katinka lefogyott, máshogy látja a világot, önmagát. Mintha kicserélték volna. Az is érdekes, hogy viszonylag könnyen ment neki a fogyás, kapkodja a kis tablettáit, olykor edzeni elmegy, és beállt az étrendje is. Már nem látom, hogy előadás előtt több szelet csokit eszegetne - árulta el Köllő Babett.

Cseke Katinka a 2017-es Ázsia Expresszben és friss fotóján.
Cseke Katinka a 2017-es Ázsia Expresszben és friss fotóján.
Fotó: TV2

Egy másik barátnője, Fésűs Nelly a siker egyik titkát abban látja, hogy az Ázsia Expresszben való szereplés szemléletváltást hozott Cseke Katinka életében.

- Tavaly Katinka elmondta, hogy a legfőbb célja a reality-ben való szerepléssel, hogy lefogyjon. Több ezer kilométerre az otthonától, nomád körülmények között ez el is indult. Ez akkora erőt adott neki, hogy miután hazatértünk, ezúttal nem adta fel, mint korábban, és a kitartásának köszönhetően érte el ezt a rendkívül látványos eredmény - mesélte a színésznő. 

Vámos Erika nemrég a műsorában is forgatott Cseke Katinkával egy riportot a fogyásának történetéről, és lenyűgözte a sorozatsztár kitartása és eredményei.

- A Több mint TestŐr műsorvezető-producereként számos nagy fogyás szemtanúja voltam az elmúlt években, de azt kell mondanom, Katinkáé az egyik legnagyobb teljesítmény. Ő az egyik legőszintébb ember, akit ismerek, az elmúlt években nem egyszer beszélt róla, hogy küzdelmet folytat a kilókkal, most pedig olyan eredményt ért el, ami maximális elismerést érdemel. Teljesen kivirult, visszatért az önbizalma, és újra jól érzi magát a bőrében! Mi ez, ha nem siker? - mondta Vámos Erika.

Ezt is szeretjük