Kasszás Erzsi rengeteget fogyott - Testhez álló estélyiben mutatta meg
Balázs Andi látványosan lefogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Andrea színésznőnek az egyik hazai élelmiszerlánc reklámja hozta meg az országos ismertséget 2017-ben, melyben Kasszás Erzsit alakította. A teltkarcsú színésznő karrierjének a 2018-as A Nagy Duett hatodik évada adta meg a következő lökést, melyet Horváth Tamással meg is nyertek.


Balázs Andi azonban ma már jóval vékonyabb, mint amilyennek 2018 tavaszán a műsorban láthattad. A színésznőnek Tomán Szabina speciális fehérjediétájával és rendszeres mozgással 13 kilótól sikerült megszabadulnia mindössze két hónap leforgása alatt. Mint mondta, nem annyira a kilóinak száma zavarta, sokkal inkább a tény, hogy nehezebbé vált számára tartani a színpadi tempót.

Balázs Andi 2018 tavaszán A Nagy Duettben és 2018 őszén.
Balázs Andi 2018 tavaszán A Nagy Duettben és 2018 őszén.
Fotó: TV2

- Elhatároztam, hogy egy nagyon klassz negyvenes szeretnék lenni. Igazi, energikus, jó csaj, pont, mint a harmincadik szülinapomon, és az a csodálatos, hogy a párommal, Gáborral közösen vágtunk bele, és váltottunk életmódot. Ez a közös ügyünk lett, ami még közelebb hozott minket egymáshoz. Neki 14 kilót sikerült leadni - árulta el a színésznő a Borsnak.

Bár Balázs Andi számára nem cél az 50 kiló, még nem hagyja abba a fogyókúrát. Saját bevallása szerint az elmúlt hónapokban nagyon fontossá vált számára az egészséges életmód, melyről már sohasem szeretne lemondani.

Ezt is szeretjük