A 90-es évek sztárénekese volt - Meglepődsz, Császár Előd mivel keresi most a pénzét
Császár Előd a világjárvány miatt kitanult egy új szakmát, most ezzel szeretne érvényesülni.

csaszar-elod-insta-cover2va
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1973-as születésű Császár Előd a magyar kilencvenes évek egyik ikonikus sztárja volt. Olyan slágereket köszönhet neki a hazai közönség, mint a Megtalállak még vagy az 1996-os Tiltott szerelem. 

1998-ban autóbalesetben egy rendőrautóval ütközött, a benne utazó 25 éves rendőr életét vesztette, emiatt 2001-ben felfüggesztett börtönre ítélték, és pénzbírság megfizetésére kötelezték.

Császár Előd foglalkozása

Császár Előd a tragédia után külföldön próbált szerencsét, felvette a Shane 54 művésznevet és lemezlovasként turnézott világszerte. 2003-ban megjelent életrajzi könyve, amely saját bevallása szerint segítette abban, hogy feldolgozza a vele történeteket. 

 2009-ben végre jó hírek érkeztek felőle, kedvese, Anna ekkor volt várandós kislányukkal. Még a terhesség hónapjai alatt megtartották a polgári esküvőt, majd a baba születése után a templomit. A házasság nem állta ki az idő próbáját, de az énekes kiváló kapcsolatot ápol gyermeke anyjával. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A kislány már nem is annyira kicsi, Császár Előd L.L. Junior műsorában, a Kimaradásban árulta el, egy 13 éves kamasz lányról van szó. Ugyanitt beszélt arról is, a világjárvány keresztülhúzta a számításait, a külföldi zenélés nem jöhetett össze, ezért új szakmát tanult. 

- A pandémia a nemzetközi turnézást elég rendesen nyakon vágta, úgyhogy én jó ideje nem voltam sehol. Elkezdtem itthon animációkkal foglalkozni, semmi más jobb dolgom nem volt. Ez odáig fejlődött, hogy csináltam videókat Curtisnek, a New Level Empire-nek, Zsédnának és magamnak egy párat - mesélte L.L. Juniornak. 

 - De nem is az a lényeg, hanem hogy elkezdtem csinálni egy animációs sorozatot. Már a harmadik részen túl vagyok. (…) Nagyon menő mesék a címe, és egy agymenés igazából. Nehéz úgy beszélni róla, hogy az ember nem látja. Vannak benne olyan karakterek, mint a vízilófejű lajhár vagy a sárkánykutya - fejtette ki, majd arról beszélt, mi motiválta a mesekészítés során. 

- Nagyon régóta terveztem, hogy mesét fogok csinálni, főleg, amikor a lányom még pici volt. Írtam meséket, és meséltem neki, csak akkor ezzel a nagy nemzetközi DJ-karrierrel voltam elfoglalva, és akkor nem volt rá időm.

Amikor nem animációs meséjén dolgozik, Császár Előd a kedvesével tölti az időt, akivel már négy éve együtt vannak. Az énekes szerelmes, és boldogabb nem is lehetne szíve választottjával. 

Doszpot Péter egykor és ma

Doszpot Péter volt az ország ügyeletes sztárzsaruja  '90-es években. 2001. szeptember 15-én alezredesi rendfokozattal szerelt le a rendőrségtől. A távozása sokakat váratlanul ért, hiszen azelőtt rengeteget szerepelt a képernyőn, a sármos, fekete bőrkabátos nyomozót sokszor láthattuk a híradóban és a különböző bűnügyi műsorokban.

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük