Emlékszel a Bestiák vörös hajú énekesnőjére? 51 évesen így néz ki Moór Bernadett
Moór Bernadett a '90-es években díva volt, ma egy 20 és egy 17 esztendős fiú édesanyja.

moór-adirenn-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1997-et írtunk, amikor Kozsó menedzselésében megalakult a Bestiák: a trió egy vörös, egy barna és szőke hajú énekesnőből állt. Bedhy, Honey és Miss Bee előadásában olyan dalokat szeretett meg a közönség, mint A reggel túl messze van vagy a Fáj még, ha néha felhívsz.

Moór Bernadett lett a korszak ügyeletes vörös démonja. Négy éven keresztül volt az ország Bedhyje, ez a becenév még kisgyermekkorából maradt rajta. Már óvodáskorában Bedikeként mutatkozott be, később Kozsó tett ipszilont a becenév végére, és a számmisztika miatt került bele egy plusz h betű.

Moór Bernadett Bedhy egykor és ma

A tehetségére is hamar felfigyeltek: már az általános iskolában kórustag volt, a Kaffka Margit Gimnázium tanulójaként többször indult Országos Diáknapokon, a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalből Mária Magdolna dalával díjat is nyert.

Az immár 51 esztendős énekesnő a Bestiák után sem fordított hátat a színpadnak, igaz, több civil munkát is kipróbált. Fél évig élt Kongóban, ahol plakátrajzolással kereste a kenyerét, majd évekig dolgozott a Stockholm-Helsinki útvonalon egy komphajón.

Kiapadhatatlan energikusság jellemzi, rengeteg dologgal foglalkozik: horgol, köt, fest, és a szertartásvezető-vizsgát is letette. Ez utóbbi egy sorozatszerepet hozott meg a számára. Ő a TV2 csatornáján futó Oltári történetek anyakönyvvezetője.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindezek mellett van még egy nagyon fontos szerep az életében: édesanya. Első házasságából született fia, Zalán már 20 éves, kajakedző szakra jár az egyetemen. Jelenlegi férjét is egy fiúgyermekkel ajándékozta meg, a 17 éves Benedeket a vízilabda vonzza. 

Érdekes történet, ahogy megismerte filmproducer kedvesét. Amerikai romantikus filmekbe illő, ahogy elindult a kapcsolatuk.

- Rádióműsort vezettem, és késett a vendég. Egy telefonáló elmondta, hogy aznap van a születésnapja, elénekeltem neki a Happy Birthdayt. Élő adásban flörtöltünk, majd elkezdtünk találkozgatni. 2004-ben házasodtunk össze - emlékezett vissza a Hot! magazinnak.

A Baby Sisters vörös hajú énekesnője

Bognár Évi a csapat feloszlása után szólókarrierbe kezdett, majd teljesen kilépett a rivaldafényből. 44 évesen Norvégiában él a családjával.

Cover-fotó: Discogs/Bestiák

Ezt is szeretjük