Emlékszel a Bestiák szőke ciklonjára? Miss Bee 45 évesen ilyen dögös
Somorjai Ilona énekesnői karrierje a Bestiák lánytrióval indult 1997-ben. Egy ország szerette meg Miss Bee-ként, de ma már a színpad mellett mással is foglalkozik.

bestiák-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’90-es években jó pár zenekar indult el az ismertség útján Kozsó menedzselésével. Ő egyengette többek között az Alvajárók, a Shygys, a Picasso Branch és a Bestiák útját is. Utóbbi 1997-ben alakult meg Budapesten. 

Három dögös énekesnő alkotta a csapatot: a vörös démon, Moór Adrienn (Bedhy), a barna hajú Papp Henriett (Honey) és a szőke ciklonként is emlegetett Somorjai Ilona, azaz Miss Bee. Leghíresebb slágereik a mai napig a fülünkbe csengenek: a Fáj még, ha néha felhívsz vagy A reggel túl messze van sorait sokan még mindig kívülről fújják.

A Bestiák Miss Bee-je 45 évesen

A lánytrió többször is feloszlott, majd újra összeállt. Manapság a fellépéseken Miss Bee képviseli a formációt. Ha teheti, járja az országot a fellépéseivel. A rivaldafényből sem lépett hátra teljesen, időnként láthatjuk beszélgetős műsorokban és nyilvános eseményeken is. December végén a King’s Man: A kezdetek című film premiervetítésén is tiszteletét tette.

miss-bee-1
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A filmbemutatón készült fotókon látszik, a 45 éves énekesnő éppúgy magára von minden figyelmet, mint amikor megismertük. Dögös alakján a sportos és a szexi szettek ugyanolyan jól mutatnak. Bár az Instagram-oldala azt hirdeti, élete végéig énekel, sok más hírességgel egyetemben ő is azt vallja, hogy érdemes több lábon állni.

Volt kolléganője és legjobb barátnője, Moór Adrienn tanácsára ceremóniamesternek állt. 2021-ben is több esküvőn közreműködött. Emellett van még egy szenvedélye, lélekgyógyászként segít azoknak, akik a segítségét kérik.

A Baby Sisters vörös hajú énekesnője

Bognár Évi a csapat feloszlása után szólókarrierbe kezdett, majd teljesen kilépett a rivaldafényből. 44 évesen Norvégiában él a családjával.

A cikk az ajánló után folytatódik

Cover-fotó: Facebook/Henriette Papp Mészárosné (Honey Bestiák)

Ezt is szeretjük