Fresh Viki a férfimagazinok szexi sztárja volt: a 42 éves énekesnő ma így néz ki

Fresh Viki A Konyhafőnök VIP hatodik évadának szereplőjeként tért vissza a képernyőre.

fresh-wiki-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’90-es években számos olyan lányegyüttes alakult meg, amelyek slágerei a mai napig a fülünkbe csengenek. A Baby Sisters, a Bestiák vagy a Fresh is ide tartozik, elég csak meghallanunk pár taktust az általuk előadott dalokból ahhoz, hogy könnyedén vissza tudjuk idézni azokat. 

Utóbbi 1996-ban indult hódító útjára, ám akkor még nem abban a felállásban, amelyben végül berobbantak a köztudatba. Eredetileg trióként kezdték, majd az ezredforduló után teljesen megújulva érték el a legnagyobb sikereiket. 

A 42 éves Fresh Viki így nézett ki A Konyhafőnök VIP 6. évadában

2003-tól csökkent kéttagúra a csapat. Gyulai Viki, azaz Fresh Wiki és Villányi Andrea, vagyis Fresh Andi duója innentől kezdve ontotta magából az olyan fülledt hangulatú bulihimnuszokat, mint például a Félig ördög, félig angyal vagy a Mámor.

A dögös barna és szőke hajú énekesnők nem csak a videóklipekben ejtették rabul a rajongóik szívét, a férfimagazinok lapjain is. 2004-ben az FHM szavazásán előkelő helyen végeztek mindketten a legszexisebb hírességek között: Fresh Andi a tizedik lett, míg Fresh Wiki az első helyen végzett. Utóbbi többször is megmutatta formás idomait a címlapokon: 2000-től 2006-ig több vadító fotózáson is részt vett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár hivatalosan nem jelentette be a visszavonulását, az elmúlt években sem modellként, sem énekesnőként nem láthattuk sűrűn. Tudatosan távolodott el a rivaldafénytől, több interjúban is elárulta, már akkor tudta, hogy nem akar negyvenévesen is a színpadon állni, amikor elindult a pályán. Immár édesanyaként éli a mindennapjait, az Instagram-oldala alapján minden idejét tüneményes kisfiának, Samunak szenteli, akit 2017-ben hozott a világra.

42 évesen A Konyhafőnök VIP kedvéért állt újra a kamerák elé. A produkció hatodik évadában ő is fakanalat ragadott, hogy olyan hírességekkel mérje össze a főzőtudományát, mint Tóth Vera, Schobert Norbi vagy Zámbó Krisztián. 

fresh viki konyha
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Noha a bemutatkozó ételét dicsérte a zsűri, a második fordulóban kapott feladatba beletört a bicskája: egy klasszikus babos ételt kellett volna újragondolnia, de a nagy stresszben annyira leblokkolt, hogy még az sem jutott eszébe, hogyan kell rántást készíteni, így végül ő lett a 2021-es szezon első kiesője.

viki kony
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Egy cseppet sem bánta, hogy így alakult. Már azelőtt, hogy beállt volna a pult mögé, tudta, a nézők jókat fognak nevetni az esetleges ügyetlenkedésén, illetve a versennyel nem a győzelem volt a célja, hanem hogy új dolgokat tanuljon.

- Gyerekként nem sürögtem-forogtam a konyhában, de gyerekkorom óta imádok enni, nekem ez a lételemem. Az evés egy központi kérdés az életemben, de a konyha az csak azután lett, hogy megszületett a kisfiam - ecsetelte a műsor extra videójában.

Varga Zsuzsa, a Venus együttes egykori énekesnője 

A Venus együttes azt követően indult el a hírnév és a siker útján, hogy a Lazy Bones néven alapított formáció az 1997-es Sziget Fesztiválon való fellépés után nevet változtatott. A formáció neve összeforrt Varga Zsuzsa nevével: a szexi, tüsi hajú énekesnő nemcsak a slágereket énekelte, hanem a klipekben is látható volt. Cikkünkből megtudhatod, hogy néz ki ma.

Ezt is szeretjük