Cooky szerelme smink nélkül: ilyen Debóra arca, ha nincs rajta festék

Debóra gyönyörű nő, akinek a természetesség nagyon jól áll a kommentelők szerint.

cooky-coverkep
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2016 rengeteg meglepetést tartogatott Cooky számára, hiszen A Nagy Duett negyedik évadának forgatása közben ismerte meg szerelmét, Szécsi Debórát, aki stábtagként működött közre a produkcióban.

A köztük lévő 27 év korkülönbség miatt sok negatív kommentet kaptak a rajongóktól, azonban az idő és két fiuk, Nátán és Kevin őket igazolja. A barna szépség mindig bomba formáját hozza, most az Instagramján tett közzé egy smink nélküli fényképet, amellyel sokakat inspirált.

Cooky párja smink nélkül

Debóra büszkén vállalta fel természetes arcát, amelyet a közösségi médiában mutatott meg a követőinek. Haját kontyba kötve, az arcán egy gramm festék nélkül, vidáman mosolygott a kamerába.

„Senki nem tökéletes.  #nofilter #nomakeup #kocosan #szeressétekmagatokat” - írta a posztjához Debóra, amelyet gyorsan elleptek a dicsérő kommentek. A legtöbb rajongó nagyon örült neki, hogy végre egy igazi, filterek és Photoshop nélküli nőt láthatott a fényképeken.

„Köszi, hogy nem egy agyonfilterezett, agyonsminkelt, tipikus celeb instakép!”

„Te pontosan így vagy tökéletes! A természetesség pedig rendkívül jól áll neked, kiemeli a szép arcodat.”

Nézd meg, hogyan fest Szabó Zsófi smink nélkül!

Egy ébredés utáni felvételt tett közzé magáról, amelyen sem alapozó, sem rúzs, sem szempillaspirál nincs rajta. A bejegyzést a #morningface, #nomakeupfortheday hashtagekkel látta el.

Cover-kép: Facebook/Cookey

Ezt is szeretjük