Cooky párja irtó dögös bikiniben: Debóra alakját agyondicsérték az Instagramon
Cooky kedvesének hibátlan alakján bármilyen fazonú fürdőruha jól mutat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2016 sorsfordító év volt Cooky életében. A Nagy Duett negyedik évadának forgatása közben rátalált a szerelem, ekkor ismerte meg Szécsi Debórát, aki stábtagként vett részt a produkcióban. Kapcsolatuk elején sok negatív kritikával kellett szembesülniük, a köztük lévő 27 év korkülönbség miatt kaptak hideget-meleget a rajongóktól.

A nehézségek azonban sosem ingatták meg a köztük lévő harmóniát, a legnagyobb boldogságban nevelik két kisfiukat, a hároméves Kevint és a kétesztendős Nátánt.

Cooky feleségének bikinis fotói

A család idilli mindennapjaiba 2021 tavaszától a Life TV Van életünk! című realityjében, illetve az Instagramon keresztül kaphatunk némi betekintést. Debóra gyakran posztol tündéri csemetéiről, valamint azt is sokszor megmutatja, éppen milyen ruhát vagy fürdőruhát visel.

A rekkenő hőségben inkább az utóbbira szavaz, követői pedig nem győzik dicsérni bikinis alakját. Legutóbb wellnessezés közben fotózkodott, az ekkor viselt azúrkék kétrészesére is sok bók érkezett, a kommentelők szerint ez a feltűnő árnyalat a lehető legjobban passzolt barna bőréhez.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen jól állt Cooky feleségének az élénk színű darab, valamint további fotókon nézheted meg Debóra tökéletes bikinialakját.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük