Cooky párja irtó dögös bikiniben: Debóra alakját agyondicsérték az Instagramon
Cooky kedvesének hibátlan alakján bármilyen fazonú fürdőruha jól mutat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2016 sorsfordító év volt Cooky életében. A Nagy Duett negyedik évadának forgatása közben rátalált a szerelem, ekkor ismerte meg Szécsi Debórát, aki stábtagként vett részt a produkcióban. Kapcsolatuk elején sok negatív kritikával kellett szembesülniük, a köztük lévő 27 év korkülönbség miatt kaptak hideget-meleget a rajongóktól.

A nehézségek azonban sosem ingatták meg a köztük lévő harmóniát, a legnagyobb boldogságban nevelik két kisfiukat, a hároméves Kevint és a kétesztendős Nátánt.

Cooky feleségének bikinis fotói

A család idilli mindennapjaiba 2021 tavaszától a Life TV Van életünk! című realityjében, illetve az Instagramon keresztül kaphatunk némi betekintést. Debóra gyakran posztol tündéri csemetéiről, valamint azt is sokszor megmutatja, éppen milyen ruhát vagy fürdőruhát visel.

A rekkenő hőségben inkább az utóbbira szavaz, követői pedig nem győzik dicsérni bikinis alakját. Legutóbb wellnessezés közben fotózkodott, az ekkor viselt azúrkék kétrészesére is sok bók érkezett, a kommentelők szerint ez a feltűnő árnyalat a lehető legjobban passzolt barna bőréhez.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen jól állt Cooky feleségének az élénk színű darab, valamint további fotókon nézheted meg Debóra tökéletes bikinialakját.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük