Gáspár Evelin smink nélkül: nagy a különbség a kifestett és természetes arca között

Gáspár Evelin szereti megmutatni magát kifestve, de vállalja a természetes arcát is.

gaspar-evelin-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin a Győzike Show miatt már gyerekként a rivaldafénybe került. Miután a családi valóságshow véget ért, inkább kerülte a nagy nyilvánosságot, de az utóbbi években ismét, immár önszántából szerepel sokat. 

A szókimondó, fiatal nő rajongótábora 2019-ben igencsak megugrott, amikor az Ázsia Expressz második évadában versenyzett, 2021-ben pedig a Survivor - Celebek a civilek ellen! szereplőjeként kapott újabb tévés szereplési lehetőséget. Az Instagramon mára 180 ezer követővel rendelkezik. 

Gáspár Evelin smink nélkül

A 27 éves celeb őszinteségével sokakat megnyert magának, ami a szívén, az a száján. Ugyanez az őszinteség jellemzi, ha a külsejéről van szó: vállalja szűrők, Photoshop nélküli képeit és smink nélküli arcát is. 

"fake has become so acceptable that people get offended when you keep it real. #nomakeup #natural #nofilter, vagyis A hamis kép olyan elfogadottá vált, hogy az emberek megsértődnek, ha megmaradsz valódinak” - írta egyik festetlen képéhez. 

Képes összeállításunkban nemcsak Gáspár Evelint láthatod smink nélkül, hanem több olyan sztárt is, akiknek nagy a különbség természetes és kifestett arcuk között, és vállalják a smink nélküli képeiket is.

 Cover-fotó: RTL Klub/Survivor – Celebek a civilek ellen! 

Ezt is szeretjük