Less be Caramel és Szilágyi Szilvi új otthonába: előtte-utána fotók

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi imádják hangulatos, új otthonuk minden egyes négyzetméterét.

Caramel és Szilágyi Szilvi otthona
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Caramel és felesége életük egyik legizgalmasabb időszakát élik most át: új otthonba költöztek. 

Búcsút intettek a Budapest belvárosában találtható otthonuknak, és az agglomerációban kerestek egy kertes házat. Szilágyi Szilvi még augusztus elején engedett betekintést a követőik számára is.

Caramel és Szilágyi Szilvi otthona

Szilágyi Szilvit rengetegen követik a stílusa és izgalmas lakberendezési posztjai miatt, sokakra inspiráló hatással van. Ismét nagy sikert aratott a tartalmával, amelyen otthonuk étkezőrészébe kalauzolta el a rajongókat.

"Előtte-utána. Ez lesz az étkező! A mostani otthonunkban nem volt elég hely ahhoz, hogy barátokkal, vendégekkel kényelmesen elférjünk egy közös étkezés alatt, ezért sokáig álmodoztam egy jó nagy étkezőről, ahová mindenkit le tudok majd ültetni! Caramel pedig alaposan szétkapta a házat, ezzel is kiadva a fáradt gőzt!” - fűzte a bejegyzéséhez.

A fényképválogatást végiglapozva láthatjuk, ahogyan az énekes lelkesen dolgozik a szobában, majd pár fotóval később már a végleges, letisztult végeredményt is megcsodálhatjuk. A krémszínű függönyök és az elegáns, hasonló árnyalatú étkezőszékek megnyugtató összhatást keltettek a kommentelőkben is, nem győzték dicsérni Szilágyi Szilvi stílusát.

„Hát ez haláli Szilvi, két sláger között a férjecskéd parkettàt tesz le! Így kell ezt csinálni! Így még csodásabb az új otthonotok!”

„Elképesztően imádom a lakberendezési stílusodat, nagyon értesz hozzá, meg kell hagyni! Imádni fogjátok az otthonotokat, hiszen teljesen a saját kezetek munkája!”

„Wow! Elegáns, csodaszép és olyan, mint ti! Gratulálok hozzá és a családotokhoz is!” 

Nézd meg Puskás Peti és Dallos Bogi otthonát is!

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen pazar házban él Puskás Peti és Dallos Bogi.

Dallos Bogi és Puskás Peti új otthona: házukat gyönyörűen rendezték be

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Facebook/Molnár Ferenc Caramel

Ezt is szeretjük