Íme Caramel és Szilágyi Szilvi új otthona: a luxus és az elegancia találkozása

Caramelék új otthonáról felesége, Szilágyi Szilvi posztolt az Instagramon. Szobáról szobára mutatta meg az ingatlant.

Caramel és Szilágyi Szilvi otthona
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Caramel feleségét, Szilágyi Szilvit többek között kifogástalan stílusérzéke miatt imádják olyan sokan az Instán. Legyen szó a divatról vagy lakberendezésről, posztjai sokak számára szolgálnak inspirációként. 

Szilvi letisztultsága a család új otthonát is jellemzi. Friss bejegyzésben szobáról szobára mutatta meg, milyen szép helyre költöznek.

Caramel és Szilágyi Szilvi otthona

A nappaliról, étkezőről és a konyháról is mutatott látványterveket a követőinek. Mindent a modern luxus jellemez. Nincs túldíszítettség, csupán egy-egy növény zöldje töri meg a bézs, fekete és faszínek kombinációját. A bejegyzés jobb oldalán látható nyílra kattintva nézheted végig a helyiségeket.

Az öt képből álló sorozat a nappalival kezdődik, ami tágas és világos. A szemfülesek azt is kiszúrhatják, milyen csodálatos kilátás nyílik a hatalmas ablakból.

A konyhát is imádjuk, valamint azt a megoldást, ami leginkább a luxusszállodákra emlékeztet minket, hogy egy meghitt kávézórészt alakítottak ki a nappaliban.

"Még mindig nem fogom fel, hogy ez a miénk! Az elmúlt években rengeteget álmodoztunk erről az otthonról és ugyanannyiszor le is mondtunk róla. Ezek a kész látványtervek már a végleges verziót mutatják. Minden egyes bútort és centit imádunk!" - fejtette ki Szilvi, majd azzal zárta a sorait, hogy itt fognak megöregedni a férjével.

A kommentelőket lenyűgözték az álomházról készült képek, többen írták, ők maguk is ilyen otthonról álmodoznak. 

Nézd meg Puskás Peti és Dallos Bogi otthonát is!

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen pazar házban él Puskás Peti és Dallos Bogi.

Dallos Bogi és Puskás Peti új otthona: házukat gyönyörűen rendezték be

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Instagram/Szilágyi Szilvi

Ezt is szeretjük