Caramel kislánya leukémiájáról: a koronavírus miatt fokozottan vigyáznak
Caramel kislánya leukémiás volt, ezért az énekes és felesége fokozottan figyelnek a szabályok betartására.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok magyar sztár kéri az embereket a közösségi oldalakon, hogy aki teheti, maradjon otthon. Caramel és családja is az otthonmaradás mellett döntött. Kislánya, Szofi miatt, akinél 2018 tavaszán leukémiát diagnosztizáltak, ez kiemelten fontos.

Nehéz kilenc hónapot éltek át, a kisgyerek végül egy év kihagyással, 2019 májusában mehetett újra óvodába. Most a koronavírus miatt ismét nélkülöznie kell egy időre az ovistársait.

Caramel az otthonmaradásra buzdít

Molnár Ferenc Caramel a Mokka pénteki videós interjújában azt mondta, gyereknyelven az öt és fél éves kislányuknak is elmondták, hogy rendkívüli helyzet alakult ki, ami veszélyes, ezért neki is oda kell figyelnie magára, például alaposan kezet kell mosnia.

- Nálunk kicsit speckó a helyzet, mert kellett már élnünk ilyen sterilitásban elég sokat, számukra ez ahhoz képest nem annyira durva. Szofi ugyanis leukémiás volt, a kezelésének egyébként még mindig nincs vége, ezért mi a mai napig úgy esszük a gyümölcsöt, hogy lefertőtlenítjük, aztán utána leszedjük a héját.

caramel
Fotó: TV2/Mokka

- Sokat voltunk kórházban, ott is, és a kezelés közben is a sterilitás nagyon-nagyon fontos volt. A leukémiásoknak nagyon legyengül a kemoterápia miatt az immunrendszere, úgyhogy nagyon vigyázni kell a kórokozókkal, vírusokkal, baktériumokkal is. Számunkra ez nem ismeretlen terület, de nyilván ilyenkor az ember nem csak magáért és a gyerekéért aggódik, hanem egész Magyarországért, az egész világért.

Nem csak a gyerekeinkért meg a szüleinkért vagyunk felelősek, hanem egymásért is!

Meg kell tenni egymásért azt, amit meg tudunk tenni - véli az énekes.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 38 éves sztár eddig úgy gondolta, nem szólal meg a koronavírus-helyzetről, mert nem akart feleslegesen okoskodni, de mivel a Facebook-oldalát több mint 400 ezren követik, az Instagram-oldalának is nagy követőtábora van, úgy döntött, neki is fontos hangsúlyoznia, hogy mindenki, aki teheti, maradjon otthon.

caramel2
Fotó: TV2/Mokka

- Szerintem az emberekben benne van az, hogy valamit tenni szeretnének, de nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, hogy a boltokból felvásárolnak mindent, amit mozdítani lehet. Elsősorban azzal tudunk a legtöbbet tenni magunkért és egymásért, ha nem nagyon megyünk sehova, legfeljebb gyógyszertárba vagy boltba, ha elfogy otthon az élelmiszer. Pont azzal tudunk most tenni valamit, ha otthon maradunk, és ezzel lelassítjuk a vírus terjedését. Ez a legfelelősebb viselkedési forma! - mondta a videóinterjúban.

Caramel felesége fürdőruhában

Caramel felesége csak ritkán posztol fürdőruhás fotót a közösségi oldalára, de 2019 nyarán úgy döntött, meglepi egy nyárias hangulatú képpel a rajongóit. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Szilágyi Szilvia fürdőruhában és bikiniben. Profi modelleket megszégyenítő módon tud pózolni.

Ezt is szeretjük