Szerelem első látásra? ByeAlex modell barátnőjét, Benjaminát a klipje forgatásán szúrta ki magának
ByeAlex maga árulta el, milyen volt, amikor életében először pillantotta meg gyönyörű kedvesét.

byealex-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

ByeAlexet, polgári nevén Márta Alexet 2013-ban, A Dalban ismerte meg az ország, amikor Kedvesem című dalával megnyerte a válogatót, így Magyarországot képviselve kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra, ahol az előkelő 10. helyen végzett. 

2013-ban jött első szólólemeze, a Szörpoholista, ezt több kislemez követte, híres és népszerű zenekara a ByeAlex és a Slepp nevet viseli. 2016-tól az X-Faktor mentorai között foglal helyet. 

ByeAlex barátnője, Benjamina

ByeAlex alapvetően féltve óvja a magánéletét, de annyit azért tudni lehet, hogy néhány évnyi szinglilét után, 2021 őszén ismét rátalált a szerelem. Egy gyönyörű modellel jött össze, Benjaminával, aki fiatal kora ellenére már számos nagy márkával és híres előadóval dolgozott együtt. 

Ennél többet azonban nem lehetett tudni a lányról, most azonban maga az énekes-dalszerző árulta el, hogy amikor először megpillantotta a gyönyörű Benjaminát, azonnal érezte, hogy ez a találkozás nagyon fontos lesz az életében. 

“Tavaly ezen a forgatáson ismertem meg a szerelmemet. Megláttam és éreztem, hogy közünk lesz egymáshoz. Mindig nevetek rajta, amikor meséli, hogy kb. ez az egyetlen dalunk, amit szívből utál…(pedig egy ilyen lemezen agyalok éppen, sok hasonló dallal…)” - írta Facebook-posztjában a 37 éves sztár, amelyhez csatolta a ByeAlex és a Slepp Berúgni című dalát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Benjaminának szép számú követőbázisa van Instagramon, több mint 40 ezren követik. Gyakran posztol magáról dögös fotókat, időnként bikiniben, máskor fehérneműben mutatja meg tökéletes alakját. A barna szépség először 2022 februárjában posztolt ByeAlexszel közös képet, amit erre a linkre kattintva nézhetsz meg. 

“Fel nem foglak, mennyire különleges vagy!” - írta barátnője posztja alá akkor a szerelmes zenész. 

Pál Dénes párja, Heni

Az énekes három és fél éves kislányát, Panna Rózát nem mutatja meg a nyilvánosságnak, és gyermeke édesanyjával sem sűrűn mutatkozik. Március elején a Story magazinnal kivételt tett egy különleges apropó okán: a csinos Henivel hamarosan férj és feleség lesznek, Pál Dénes Rómában kérte meg a kezét, az esküvői készülődés már javában tart. 

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük