Brasch Bencére alig ismerni rá: a 2009-es Csillag Születik tinisztárja sokat változott

Brasch Bence 31 évesen színészként és rendezőként dolgozik.

brasch-bence-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brasch Bence nevét 2009-ben ismerte meg az egész ország, ekkor jelentkezett az RTL Klub Csillag születik című különleges tehetségkutatójába. Bár a harmadik középdöntőben kiesett, az akkor 18 éves, göndör fürtös, kedves mosolyú fiú hatalmas rajongótáborra tett szert. 

2010-ben jött ki első kislemeze, ezen olyan dalok szerepeltek, mint A szívem nem hátrál, a Szükségem van rád, a Vele minden jó, a Páratlan páros és a 67-es út.

Brasch Bence 2022-ben

Brasch Bence popzenei karrierjének köszönhetően olyan sztárokkal kötött életre szóló barátságot, mint Éder Krisztián „SP”, Karácson Tamás „Fluor”, Puskás Peti, Bata Adrienn „Barbee” és Istenes Bence. 

Bár énekesként hatalmas sikereket aratott, a lányok kedvence volt, végül úgy döntött, visszakanyarodik gyerekkori álmához, a színészethez. 2010-ben felvételizett a Budapesti Operettszínház musical szakára. A Budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetem elvégzése után 2019-ben a Budaörsi Latinovits Színház társulatához csatlakozott.

Döntéséről az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt, ahol azt is elárulta, az elmúlt másfél évben megírta élete első, nagyon személyes darabját. 

- A színház érdekel egyre jobban. A popzenét is ezért hagytam abba. Nem éreztem a sajátomnak. Azt éreztem, hogy elmegyek fellépni, és ott vannak dalok, amiket mások megírtak… Nem tudok zenét írni, nem éreztem a magaménak. A színházban is az érdekel egyre jobban, hogy személyes legyen.

Brasch Bence a műsorban mesélt arról, miért fejezte be énekesi pályafutását.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Felmerült már többször, hogy rendezzek egy előadást az Átriumban. Küldtek nekem darabokat, meg elkezdtem olvasni, de egyiknél sem éreztem úgy, hogy ezt szeretném megcsinálni. Találtam egy ’79-es színházi folyóiratban egy Görgey-darabot, aminek elkezdtem átírni az első két jelenetét - mesélte Brash Bence, aki május 4-én ünnepelte a 31. születésnapját.

Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina a Csillag Születik első, 2007-es évadában vált országosan ismertté. Istenes Bence tévés karrierje 2008-ban indult, amikor a VIVA TV műsorvezetője lett. Kevesen tudják, de a két fiatal sztár egy darabig egy párt alkotott. Kapcsolatuk 2009-ben kezdődött, azonban több szakítás és kibékülés után 2010-ben elváltak útjaik. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük