A 2009-es Csillag Születik tinisztárja volt: Brasch Bence ennyit változott mostanra
Brasch Bence harmincévesen sármos színészként keresi a kenyerét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek vége hazánkban a tinisztárok időszaka volt: ekkoriban olyan előadók poszterei lógtak a fiatal lányok hálószobájában, mint SP, Mark, Fluor Tomi vagy Brasch Bence. Míg előbbiek a VIVA TV nagy felfedezettjei voltak, addig Brasch Bence nevét a 2009-es Csillag Születik című tehetségkutatóban ismertük meg.

A Mosonmagyaróváron született fiúról már az általános iskolában kiderült, hogy otthonosan mozog a színpadon. Színjátszócsoportjával rendszeresen adtak elő musicaleket, amelyekkel országos versenyekre jutottak be. 

Brasch Bence így néz ki 30 évesen

Ezek után nem volt kérdés, hogy indulnia kell a műsor második évadában, ahol egyből a lányok kedvencének kiáltották ki. A verseny végeztével sokáig úgy tűnt, hogy a popzene a jövője, ám végül visszakanyarodott gyermekkori álmához, a színházhoz.

brasch-bence-30
Fotó: RTL Klub/Csillag Születik, RTL Klub/Reggeli

2021. május 4-én töltötte be a 30. életévét, a kerek születésnap kapcsán a Reggeliben árulta el, hol tart az életében.

- Az ember mindig kitalál valamit, hogy mikor hol szeretne tartani. Aztán, amikor eléri, és ott van, mindig másra vagy újra vágyik. Én most azt érzem, a helyemen vagyok. 

Nem csoda, hogy büszke az eddig elért sikereire, hiszen számtalan szerepben kipróbálhatta már magát. 2010-ben az Operettszínház színpadán láthatta a közönség a Rómeó és Júlia Mercutiójaként. 2014-ben felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ahol mesterei Novák Eszter és Selmeczi György voltak.

A diploma megszerzése után a Budaörsi Latinovits Színházhoz szerződött, majd 2020-ban a Vígszínház társulati tagja lett. Itt olyan karaktereket kelt életre, mint a Nagy Gatsby Tom Buchananje vagy A Pál utcai fiúk Áts Ferije. 

Természetesen az elmúlt 12 esztendőben a külseje is jókora átalakuláson ment keresztül. Már nem az a kölyökképű srác, ahogy annak idején megismertük. A kemény edzésnek köszönhetően - amelyről szívesen posztol az Instagramon - kisportolt izomzatra tett szert, sármját pedig borostája fokozza.

Így néz ki ma László Attila

A Csillag Születik harmadik szériájának köszönhetően ismerte meg az ország az erdélyi énekes fiút, László Attilát. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen sármos pasi lett László Attilából 24 éves korára.

Ezt is szeretjük