A Konyhafőnök győztese 7 év után elvált: új szerelme ismert nő

Bóza Roland kedvese híres nő, akivel még nagyon friss a kapcsolatuk.

boza-roland-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bóza Roland 2021-ben nyerte meg A Konyhafőnök című műsort. Idén februárban a Cápák között című műsorban is feltűnt, ahol Bad Dog nevű szendvicses vállalkozásához keresett anyagi támogatókat és értékes szakmai kapcsolatokat.

A vendéglátás iránt elkötelezett séf karrierje egyre fényesebben ível felfelé, jelenleg csomagolt szendvicsek készítésével és népszerű gasztronómiai vállalkozásaival foglalkozik. Ami a magánéletét illeti, válása után ismét rátalált a nagybetűs szerelem, méghozzá egy ismert hölgy személyében, erről a Story magazinnak mesélt.

Bóza Roland szerelme 

Bóza Roland házassága a karrierje rovására ment, hiszen egyre több időt szentelt a vendéglátásnak.

- A feleségemmel hét éve éltünk házasságban, hatéves kapcsolat után házasodtunk össze, és született egy gyönyörű kisfiunk, Dominik. De három-négy éve voltak már problémáink, és bevallom, a házasságunk végére az tett pontot, hogy az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztam.

A hivatalos papírokat már beadták, igyekeznek minél előbb pontot tenni az egykori szerelmük végére.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Sok dolgot csinálhattam volna másképpen is, akárcsak a feleségem. Próbálkoztunk, de végül a válás mellett döntöttünk, a papírokat már be is adtuk.

A válás ellenére igazán jó, baráti kapcsolatban maradtak, közösen nevelik kisfiukat, Dominikot.

- Talán még többet is kap belőlem. Korábban elvittem reggel az óvodába, és amikor este hazaértem, már aludt. Most a heti két szabadnapomat csak Dominikkal töltöm, és ez minőségi idő mindkettőnk számára.

Ámor nyila ismét eltalálta a séfet, aki egyelőre még csak nagyon titokzatosan beszél kedveséről és a friss kapcsolatukról.

- Egyelőre nem beszélek róla, és nem csak azért, mert már ő is szerepel a Story magazinban, hanem mert még nagyon friss minden, és mert mindkettőnknek le kell zárnia az előző kapcsolatát. 

Czippán Anett új párja

Czippán Anettet a TV2 Trendmánia műsorvezetőjeként ismerhetik a nézők, illetve a Tények Plusz szerkesztő-riportereként is feltűnik a képernyőn. Kisebbik fia édesapjával több mint két éve nincsenek együtt. A 12 éves Olivér és az ötéves Soma a szeme fényei, akikért bármit megtenne, de most a saját boldogságára is nagyobb hangsúlyt fektet. A Bestnek megmutatta, hogy ki az, aki meghódította a szívét. A férfiról az Instagram-oldalára is tett ki képet.

Cover-kép: RTL/Cápák között

Ezt is szeretjük