Tomán Szabina beszólt A Konyhafőnök győztesének: ezért kritizálta az ételét

Tomán Szabin tetszését nem nyerte el Bóza Roland, A Konyhafőnök 2021-es győztesének terméke.

toman-szabina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Konyhafőnökben nemcsak az ételek ízek és textúrák fontosak, hanem az igényes tálalás is. 

Ezt mintha elfelejtette volna, amikor termékét a Cápák között című üzleti show-műsorban bemutatta: Tomán Szabinától nem is maradt el a kritika. 

A Konyhafőnök győztese a Cápák közöttben

Bóza Roland megnyerte A Konyhafőnök 2021-es, nyolcadik évadát. A gasztroreality után sikerült megnyitnia a street food üzleteit, de mivel szeret új ötletekkel előrukkolni, egyik új tervéhez a Cápák segítségét kérte. 

- Az egyik üzletemben azon gondolkodtam, hogy olyan terméket kell kitalálni, ami megfelel a mai kor követelményeinek, jó ár-érték arányt képvisel, nem mellesleg nagyon könnyen elkészíthető és nem utolsó sorban nagyon finom. Így született meg a Bag-Dog, egy street food gourmet szendvics, melynek jelen pillanatban öt ízét különböztetjük meg: tépett marha, -sertés és -csirke, kolbászos, illetve vegetáriánus.

konyhafonok-gyoztes
Fotó: RTL/Cápák között

- Bérgyártásban készülnek, vákuumozott, fagyasztott formában, így a viszonteladónak semmi más dolga nincs, mint ezek kontaktgrillen, serpenyőben vagy sütőben elkészítse.  A legkisebb büféktől kezdve a benzinkutakon át a prémium minőségű kávézókig megállja a helyét - mutatta be termékét. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bóza Roland a marketingre 25 millió forintot kért a befektetőktől 25 százalék tulajdonrészért cserébe, hogy le tudja tarolni a piacot, és mindenki az ő termékéről beszéljen. Ízre elnyerte az üzletemberek és a Cápák között egyetlen üzletasszonyának tetszését, de a csomagolás nem. 

Ezt azért Rácz Jenő visszadobná

- jegyezte meg Tomán Szabina, és Moldován András is azt mondta, szépnek nem szép. 

konyhafonok-gyoztes-capak-kozott
Fotó: RTL/Cápák között

Balogh Levente is azt közölte a versenyzővel, hogy ezt a terméket így nem tudja eladni, még ki kell találnia a csomagolását. A gond viszont az, hogy akkor viszont az ára már nem a jelenlegi lesz. 

Lakatos István - a vállalkozó tudásának és elszántságának köszönhetően - beszállt volna az üzletbe, ha Balogh Levente vagy Moldován András is beszáll mellé, hiszen István saját bevallása szerint nem ért az élelmiszeriparhoz. Moldován András végül elvetette az üzletet, mondván „az nem egy üzleti kategória, hogy finom”. Mivel azonban a sertésmogulnak szimpatikus volt az egykori ketrecharcos, felajánlotta mentori segítségét: ha tud, válaszolni fog a tehetséges vállalkozó kérdéseire.

Tomán Szabina lánya

Amira gimnazista, és grafikus szeretne lenni, a japán animék ultravagáns világáért rajong. Bár egy összetett személyiség, és visszahúzódóbb, mint a húga, frizuráját extravagancia jellemzi: egyik fele fehér, a másik hol fekete, hol kék, esetleg rózsaszín vagy zöld színekben pompázik - árulta el lányáról Tomán Szabina. 

Cover-fotó: RTL/Cápák között

Ezt is szeretjük