107 kiló volt - A Sztárban Sztár leszek! versenyzője rengeteget fogyott
Borsányi Dániel a Sztárban Sztár leszek! miatt fogyott le 19 kilót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Borsányi Dániel egyből belopta magát a nézők szívébe, amikor a Sztárban Sztár leszek válogatójában Kasza Tibit utánozta, amikor az a Crystal zenekarban énekelt, és a Te vagy a jel című dallal állt színpadra. A négy mestert egyből megvette magának, nem volt kérdés, hogy négy igent zsebel be. Végül Tóth Gabi csapatába került be, és miután a középdöntőben is remekelt Mester Tamásként, az énekesnő Ilyés Jenifer és Sebestyén Kátja mellett őt vitte az élő show-ba. 

- Borsányi Dániel számomra megtestesíti a Sztárban Sztár fogalmát, mert bármit képes úgy magára húzni, hogy nem csak leutánozza, át is éli az eredeti karaktert - dicsérte Tóth Gabi a középdöntő végén. 

borsanyi-daniel-elso-adas
Fotó: TV2

A 28 éves színész az első élő adásban is remekelt, a Dolly Roll Vakáció-ó-ó-ó című slágerét adta elő és azért, hogy hiteles Dolly legyen belőle, még a lábát is legyantáztatta. A maximális 30 pontból 27-et zsebelt be. A második élő adásban Vastag Csabaként kell lenyűgöznie a közönséget és a mestereket. 

Borsányi Dániel a k2 Színház egyik próbáján 2013 májusában.
Borsányi Dániel a k2 Színház egyik próbáján 2013 májusában.
Fotó: Facebook/

Borsányi Dániel átlagos testalkatával sok figura bőrébe tud bújni, de pár hónapja ez még másképp lett volna, ugyanis májusban 107 kilót mutatott alatta a mérleg. Míg négy évvel ezelőtt az esküvője miatt fogyott le, most a TV2 szórakoztató-tehetségkutató műsora kedvéért fogott intenzív diétába, aminek köszönhetően ma már csak 88 kiló. 

- Az esküvőm előtt már sikerült nagyon sokat fogynom, ám utána kicsit ellustultam. Amikor májusban megtudtam, hogy mikor kell mennem a Sztárban Sztár leszek! válogatójára, újra intenzív diétába kezdtem.

borsanyi-daniel
Fotó: TV2

- Ez természetesen nem azt jelenti, hogy koplaltam volna, hiszen annak semmi értelme. Olyan napi menüt rendeltem, ami amellett, hogy nagyon egészséges, szénhidrátszegény és fehérjében gazdag. Emellett nem ettem mást, és alkoholt sem ittam - mesélte a Ripostnak

Kunovics Katinka látványos fogyása

Kunovics Katinka alatt tavaly 125 kilót, napjainkban csupán 65 kilót mutat a mérleg, ezt az eredményt tíz hónap alatt érte el. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen látványos átalakuláson ment keresztül a Romantic együttes énekesnője. 

Ezt is szeretjük