Pintér Tibor szerelme nem kellett a nézőknek - Ketten is kiestek a Sztárban Sztárból
Két versenyző is kiesett a Sztárban Sztár leszek! első élő adásában.

pinter-tibor-szerelme-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Sztárban Sztár leszek! első élő adásában máris két versenyzőtől kellett búcsút venniük a nézőknek. Tóth Gabi és Pápai Joci csapata egy-egy fővel csappant meg, miután kialakult a végső mezőny a mesterek által adott pontszámok és a nézők szavazatainak összevetése után. 

Misurák Tünde Zséda bőrébe bújva lenyűgözte a zsűritagokat, összesen 28 pontot kapott. Farkas Lajos Fatimaként a Fekete vonat egyik legnagyobb slágerét adta elő, amiért majdnem maximális, 29 pontot zsebelt be.

Ilyés Jenifer egy tőle teljesen távol álló karaktert, Zoltán Erikát formálta meg. Horváth Tamás azt mondta, végig elhitte, amit látott, az akrobatikus táncelem lenyűgözte, szerinte az ének és a koreográfia is remek volt, ezért kilenc ponttal jutalmazta. Bereczki Zoltán azt mondta, erősebbnek érezte a hangot, mint az eredeti előadónál, ezért csak nyolc pontot adott a tízből. Pápai Jocit az énekesnő első két produkciója jobban megfogta, ezért ő is csak nyolc ponttal jutalmazta. Összesen 25 pontot gyűjtött be a mesterektől. 

- A Remetelány klipjelenetét hozta koreográfiában meg ruhában is egy az egyben. Maximálisan hoztad hangban is a csuklásokkal - dicsérte mestere, Tóth Gabi, aki külön kiemelte, hogy a hangján nem hallatszott semmi abból, mennyit kellett éneklés közben táncolnia. 

Varga Dávidnak az Egy szál harangvirággal Szécsi Pálként kellett meghódítania a közönséget. Tilla azzal viccelődött, hogy ő egy észak-koreai Elvist látott a színpadon. Horváth Tomi bevallotta, hogy nagyon szereti Szécsi Pál munkásságát, azért félt attól, hogy hangban mennyire hozza a finom, lágy, mégis férfias hangot. Szerinte hozta, nem tudott belekötni a produkciójába. 

- Stílusban nagyon megvolt, de egy pici könnyedséget, egy pici szexust hiányoltam belőle, amivel azok a magabiztos férfiak rendelkeznek, akik tudják magukról, hogy hódítanak. A mestered egy kicsi önbizalmat táplálhatna beléd, és elvihetne az éjszakába - értékelte Bereczki Zoltán.

Tóth Gabi is egyetértett zsűritársaival: hangban dicsérte, az önbizalmat hiányolta, ami szerinte a versenyző fiatal kora miatt is hiányozhatott a produkcióból. Összesen 23 pontot kapott. 

Lengyel Johanna Sia utánozhatatlan hangjával kellett, hogy színpadra álljon, a mesterek pedig nagyon elégedettek voltak vele, 27 pontot kapott. Borsányi Dániel a hiteles Dollyvá válásért még a lábát is legyantáztatta. Horváth Tomi azzal viccelődött, hogy eddig Pápai Joci volt a legrondább nő, akit a Sztárban Sztár színpadán látott, de Dani versenyre szállt vele. A mesterek szórakoztatónak tartották a produkciót, ami végül 27 pontot ért. 

Molnár Dániel elfelejtett próbára menni, aminek mestere, Horváth Tomi nagyon nem örült. Joe Cocker bőrébe bújva mestere szerint nehéz feladatot kapott, de le a kalappal előtte. Tóth Gabit lenyűgözte, hogy miután hat órát töltött a maszkmesterek kezei között, hangban csak kicsit érezte, hogy fáradt. Pápai Joci dicsérte, hogy volt íve a produkciójának, szerinte jól osztotta be az energiáját. Bereczki Zoltán hangban nem érezte tökéletesnek a produkciót, volt hiányérzete, kissé elunta a végét. 24 pontot ért a produkciója. 

Sebestyén Katjának férfit kellett a színpadon alakítania, a színpadon tökéletesen megformálta Rag'n'Bone Mant, amiért 26 pontot kapott. Ya Ou ugyancsak 26 pontot zsebelt be, miután a Hooligans énekeseként, Csipaként lépett fel. Mogyoróssy Adrienn Pinket és a What about us című dalt kapta, a mesterek pedig el voltak ájulva tőle - 27 pontot gyűjtött össze. Békefi Viktória Korda Györgyként megvette magának a zsűrit, ami a pontszámán is látszott: majdnem maximális, 29 pontot kapott. 

Tasnádi Bence Will.i.amként a The Black Eyes Peas slágerével felrobbantotta a Sztárban sztár leszek! színpadát, és végül 27 pontot gyűjtött be. 

A mesterek által adott pontszámok és a nézők szavazatainak összeszámlálása után végül három énekes maradt a színpadon. Borsányi Dániel továbbjutott, de Ilyés Jenifer és Varga Dániel kiesett. Egyikük sem távozott keserűen. 

- Nagyon jól éreztem magam, nagyon köszönöm, hogy eddig is eljuthattam. Fantasztikus élmény volt itt lenni. Úgy gondolom, hogy a maximumot hoztam. Erre volt elég - mondta Ilyés Jenifer. 

- Minden pillanatát élveztem, és nagyon örülök, hogy legalább eddig eljutottam. Nem állok, meg, dalokat írok, és koncertezni szeretnék - búcsúzott Varga Dániel. 

Ilyés Jenifer legdögösebb bikinis fotói

Pintér Tibor barátnője, Ilyés Jenifer a 2014-es X-Faktor legjobb 12 énekese között volt, a Nemzeti Lovas Színház társulatának a tagja évek óta, így nemcsak az éneklés, hanem a színészet is közel áll a szívéhez. 2011-ben megválasztották Miss Winter Hungarynek, ugyanebben az évben a Miss Tini Hungary második helyezettje lett. 2017-ben jelentkezett a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyre, végül a legszebb tízbe sikerült bekerülnie.

Ezt is szeretjük