Felismered Borbély Alexandrát barna hajjal? Befestette szőke tincseit
Borbély Alexandra az esküvőjén még szőke volt, két héttel később barna hajjal ment egy premierre.

borbely-alexandra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánk egyik legismertebb színészpárja, Borbély Alexandra és Nagy Ervin augusztus közepén tartották az esküvőjüket. 

A boldogító igent öt év után, egy somogyi településen, a provence-i stílust idéző, polányi Babérliget Kúriában mondták ki.  

Borbély Alexandra haja barna lett

A színésznő esküvői ruháját a Daalarna tervezőjével, Benes Anitával álmodta meg. A 35 éves sztár szereti a ceruzaszoknyákat, a testhez simuló vonalakat, emellett tudta, hogy a sellő fazon jól áll neki, az Oscar-díj-átadón viselt ruhája is ilyen volt. A hófehér kreációt csipke és flitterek díszítették. Szőke haját kontyba tűzve viselte. 

Borbély Alexandrának három nappal az esküvő után máris el kellett utaznia egy szlovák filmet forgatni. Valószínűleg ennek az alkotásnak a kedvéért festette be szőke tincseit barnára. A Toxikoma 2021. augusztus 31-én tartott, budapesti díszbemutatóján már így állt a fotósfalhoz. 

Molnár Áron, Duda Éva, Borbély Alexandra és Nagy Ervin a Toxikoma budapesti díszbemutatóján.
Molnár Áron, Duda Éva, Borbély Alexandra és Nagy Ervin a Toxikoma budapesti díszbemutatóján.
Fotó: Tihanyi Anna

Szeptember 20-án Enyedi Ildikó új filmje, a Feleségem története díszbemutatóján is tiszteletét tette. Itt a hajszínváltás még szembetűnőbb volt. 

Borbély Alexandra játszotta Egyedi Ildikó 2017-ben bemutatott, Testről és lélekről című alkotásának női főszerepét. A film elnyerte a 2017-es Berlini Nemzetközi Filmfesztivál fődíját, az Arany Medvét. A Testről és lélekről volt Magyarország jelölje a 2017-es év Oscar-díjára a legjobb idegen nyelvű film kategóriában, 2018 januárjában be is került az öt legjobb jelölt közé, de az elismerést végül a chilei Una Mujer Fantástica vihette haza. 

Mécs Mónikával, aki a Testről és lélekről után Enyedi Ildikó Feleségem története című filmjének is a producere volt.
Mécs Mónikával, aki a Testről és lélekről után Enyedi Ildikó Feleségem története című filmjének is a producere volt.
Fotó: Fülöp Dániel

Az Európai Filmdíjra jelölték a legjobb európai rendező (Enyedi Ildikó), a legjobb európai film (Enyedi Ildikó, Mécs Mónika, Muhi András, Mesterházy Ernő), a legjobb európai forgatókönyvíró (Enyedi Ildikó) és a legjobb európai színésznő (Borbély Alexandra) kategóriában. A színésznő 2017 decemberében a jelölését díjra is váltotta.

Borbély Alexandra húga, Dominika

Borbély Alexandra és a húga külsőre nem is különbözhetnének egymástól jobban: míg a színésznőt a hűvös, északi szépségek közé sorolnánk, akinek természetes a külseje és elegáns a megjelenése, addig húga, Dominika egy sötét hajú, vérbeli bombázó, aki saját bevallása szerint imád műszempillát és póthajat viselni.

Cover-fotó: RTL Magyarország/Nánási Pál

Ezt is szeretjük