Borbély Alexandra babapocakja 2 hónap alatt ilyen sokat nőtt: ikerlányait decemberre várja

Borbély Alexandra fotókkal mutatta meg, milyen gyorsan és sokat nőtt a babapocakja.

Borbély Alexandra babapocakja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Borbély Alexandra június 17-én a közösségi oldalán jelentette be, hogy babát vár: a fotón férjével, Nagy Ervinnel egy-egy "girl", vagyis lány feliratú lufit tartottak, ezzel derült ki számukra, hogy az ikreik kislányok lesznek. 

Nyáron is dolgozott, augusztus 16-án Prágából posztolt egy képet azzal, hogy ez az utolsó forgatási napja: elvállalta a szerepet, mert várandós nőt kellett alakítania. 

Borbély Alexandra babapocakja

A színésznő arról is tesz ki képeket a közösségi oldalára, hogyan nő a babapocakja. Legutóbb a kismamatornán fotózkodva azt mutatta meg, két hónap alatt milyen sokat változott a mérete.  

A szeptember 4-én 36 éves sztár decemberre várja a babákat, akik szerinte a legjobbkor érkeznek. Az elmúlt években rengeteget dolgozott, elérkezett az idő, hogy a belső hangra hallgasson. Tavaly mutatták be A legjobb tudomásom szerint illetve a Spirál című filmeket, 2021 nyarán forgatta az RTL Klub Mellékhatás című sorozatának második évadát, megszervezte az esküvőjét 2021. augusztus 17-re, egy cseh-szlovák-magyar filmben, az Emma és a halálfejes lepkében is forgatott, emellett a színházban is szerepelt. 

Borbély Alexandra és Csuja Fanni fotója

A két barátnő két hónap különbséggel hozza világra gyermekeiket. Csuja Fanni szül előbb, három gyermeke, Marci, Matyi és Anna ősz közepén kapnak kis testvért. 

Borbély Alexandra és Csuja Imre lánya babapocakkal: imádni való közös képet csináltak

Borbély Alexandra és Csuja Fanni 17 éve barátnők. Majdnem egyszerre lettek várandósak.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük