Borbély Alexandra babapocakja 2 hónap alatt ilyen sokat nőtt: ikerlányait decemberre várja
Borbély Alexandra fotókkal mutatta meg, milyen gyorsan és sokat nőtt a babapocakja.

borbely-alexandra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Borbély Alexandra június 17-én a közösségi oldalán jelentette be, hogy babát vár: a fotón férjével, Nagy Ervinnel egy-egy "girl", vagyis lány feliratú lufit tartottak, ezzel derült ki számukra, hogy az ikreik kislányok lesznek. 

Nyáron is dolgozott, augusztus 16-án Prágából posztolt egy képet azzal, hogy ez az utolsó forgatási napja: elvállalta a szerepet, mert várandós nőt kellett alakítania. 

Borbély Alexandra babapocakja

A színésznő arról is tesz ki képeket a közösségi oldalára, hogyan nő a babapocakja. Legutóbb a kismamatornán fotózkodva azt mutatta meg, két hónap alatt milyen sokat változott a mérete.  

A szeptember 4-én 36 éves sztár decemberre várja a babákat, akik szerinte a legjobbkor érkeznek. Az elmúlt években rengeteget dolgozott, elérkezett az idő, hogy a belső hangra hallgasson. Tavaly mutatták be A legjobb tudomásom szerint illetve a Spirál című filmeket, 2021 nyarán forgatta az RTL Klub Mellékhatás című sorozatának második évadát, megszervezte az esküvőjét 2021. augusztus 17-re, egy cseh-szlovák-magyar filmben, az Emma és a halálfejes lepkében is forgatott, emellett a színházban is szerepelt. 

Borbély Alexandra és Csuja Fanni fotója

A két barátnő két hónap különbséggel hozza világra gyermekeiket. Csuja Fanni szül előbb, három gyermeke, Marci, Matyi és Anna ősz közepén kapnak kis testvért. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük