Véget ér a Gasztroangyal - Borbás Marcsi sikerműsora ezért búcsúzik a nézőktől
Karácsonykor véget ér a Gasztroangyal, de a Borbás Marcsi szakácskönyve továbbra is műsoron marad.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal. Borbás Marcsi másik sorozata, a 2019 januárjában indult Borbás Marcsi szakácskönyve továbbra is műsoron marad - tudta meg a Forbes.

Borbás Marcsi 1995-ben bemondóként kezdett el dolgozni a Magyar Televíziónál, ahol később olyan műsorokat vezetett, mint a Játék határok nélkül, a Szombat Este című zenei műsor Rózsa Györggyel, a Zeneszombat, a Naprakész és a nagy sikerű Főtér című országjáró magazin. 2002-ben csatlakozott a frissen alakult Hír TV stábjához, 2011-ben azonban visszatért a köztévéhez, ahol Gasztroangyal című műsora hamar az egyik legnépszerűbb műsorrá vált. 

borbas-marcsi
Fotó: MTI/Marjai János

A Gasztroangyal most, idén karácsonykor véget ér. Hogy mi lesz a sorsa, azt nem tudni, a Forbes magazin azt írja, Borbás Marcsi egy év türelmet kért a köztévétől, 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését.

A Gasztroangyal epizódjainak elkészítése sok időbe és energiába kerül, a műsorvezetőnő pedig a közeljövőben új projektjére kíván koncentrálni: férjével közös cégük, a Stratcomm Kft. Egy.hu címmel egy új online portált indít cikkekkel, videókkal, amin Borbás Marcsi is saját műsorral jelentkezik.

A Magyar Televízió bemondói egykor és most

Emlékszel még, hogy nézett ki kezdő bemondónőként Borbás Marcsi? Kíváncsi vagy, mit csinál most Szalóczy Pál vagy Mohai Gábor? Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festenek napjainkban a Magyar Televízió népszerű bemondói.

Ezt is szeretjük